A buszsofőrök miért integetnek egymásnak az utakon?
Figyelt kérdés
2016. máj. 8. 18:36
21/28 anonim válasza:
Sztem is valami osszeeskuves lehet a dolog mogott, mintha jeleznenek egymasnak, de kerdem en mit es hogyan????
Te sose :3
22/28 anonim válasza:
Egy biztos; hogy a buszsofőrök közé beépült gyíkemberek terjesztették ezt el
23/28 anonim válasza:
Nem nem, az semmiképp.
Te vezetsz közben amúgy? 😆
24/28 anonim válasza:
Oh :/
Igen igen, ezert is veszelyes ha nem figyelek oda. Most hagytam el a 65-os roadot. Viszont nem alltam meg (lanyos zavaromban) a stop tablanal, az baj? :@
25/28 anonim válasza:
Elhagytad az utat? Csak nem az árokból írsz egyenesen?
26/28 anonim válasza:
Nem, nincs a godorben viz ugyhogy nem arokbol irok 😙
27/28 anonim válasza:
Nem ismerem a pontos kézjelzéseket, de tudtommal azt jelzik egymásnak az intésekkel, hogy minden rendben van-e a járaton. A villamosvezetőknél is így megy.
28/28 anonim válasza:
Volánbusz járatokon a sofőr ad jegyet és ellenőrzi a bérleteket. Ha az ellenőrök megfognak valakit, annak következménye van a sofőr számára is. Ezért azt mutatják a szembe jövő kollégának, hogy merre járnak az ellenőrök. Ilyenkor irányt mutatnak. Előre vagy visszafele. Ha csak integetnek egymásnak, akkor nincs ellenőr a vonalon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!