Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A, , busafejű" buszsofőrök...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A, , busafejű" buszsofőrök miért olyan kapósak a nőknél még 40 körül vagy felett is?

Figyelt kérdés
Sokat ismerek, van köztük jó néhány ronda alak. Mégis mindnek volt már nagyon sok nője. Van sok, aki a felesége mellett csalja a párját. Megmutatnám egyiket-másikat képen, azt mondanátok ennek vagy annak soha nem volt nője. Márpedig 20 legalább volt. Mit tudnak? Mert átlagbérből, amit kapnak, nem hiszem hogy azzal csalnák magukhoz a csinos (igen, nem bálnákat ,,fognak" ki) nőket. Az viszont igaz, hogy szinte mindegyik hatalmas dumás. Már arra is gondoltam, hogy egyik-másik nőnek egy-két havi ingyen bliccelés megéri, hogy összeszűrik a levet ezekkel a pasasokkal.
2016. máj. 1. 20:16
 1/10 anonim ***** válasza:

Nekem mondod, apám 49 éves buszsöfőr, kb ketszer min megcsalta anyámat, újabban már megint valakivel félrekefélt mert valaki küldött neki sms-t amit nem lehetett félreérteni. És most a családban mindenki tudja csak ő nem, jó látni ahogyan adja a nagy családapát mi meg tudjuk megint mi van.

Szerintetek ilyenkor mi a szitu? Nővérem már felhívta a nőt hogy beolvasson neki, persze az letette, ilyenkor szerintetek hogyan kellene viselkedni vagy mit? Én gondoltam h felhívom és megmondom neki, hogy szia, te kefélsz az én apámmal, és azt tudod, h odahaza 3 gyereke van. Vagy mit lehet?

2016. máj. 1. 20:28
 2/10 anonim ***** válasza:
12%
A nők nem normálisak,még en se láttam olyan buszsofört aki igényes,ápolt, jóképű lett volna!Ja igen egy hatalmas nagy buszt vezet,hu mekkora nagy dolog
2016. máj. 1. 20:38
 3/10 anonim ***** válasza:
62%
#1: Inkább apátokkal kéne beszélni, ő él házasságban, ő lépett félre.
2016. máj. 1. 20:56
 4/10 A kérdező kommentje:
Lehet pont azért, mert felelősségteljes, nagy buszt vezet. :D Ez imponál a nőknek, hogy vezető szerepű az ürge.
2016. máj. 1. 20:59
 5/10 anonim ***** válasza:
85%

"Én gondoltam h felhívom és megmondom neki, hogy szia, te kefélsz az én apámmal, és azt tudod, h odahaza 3 gyereke van. Vagy mit lehet?"

Inkább apádtól kérdezd meg, hogy tudja-e, hogy van egy felesége és három gyereke. A nő éli és élvezi az életét, nem tartozik felelősséggel sem anyád iránt, sem irántad sem a testvéreid iránt, "apád" viszont igen.

Anyád vajon miért nem hagyja el?

2016. máj. 1. 22:00
 6/10 anonim ***** válasza:
71%
Biztosan nagy szerepet játszik az, hogy nagy dumások és hatalmas szövegük van, legalábbis én ezt tapasztalom. Bár én távolsági buszról beszélek, nem BKV. Mi vonalunkon is van 1-2 ilyen sofőr, akik nagyon tudnak dumálni és ahogy látom ez imponáló jó néhány lánynak. Én is bírom őket, különösen az egyiket, jól el lehet vele beszélgetni, feldobja az ember kedvét, de ennyi. Viszont vannak olyan kisp*icsák, akik ramasznak az ilyen sofőrökre, nem egy olyan esetről tudok, ahol konkrétan szerelmet vallottak 1-1 sofőrnek..Sok sofőr meg lazán félredug asszony mellett is. Én is kaptam ilyen "felajánlást", hát azt hittem a pofám leszakad. :D
2016. máj. 1. 22:00
 7/10 anonim ***** válasza:
79%
A buszsoforok eleg ramenosek es hihetetlen dumaik vannak:-))Latszik rajtuk,hogy nem gorcsolnek ra a dolog kimenetelere mondvan majd ugyis jon masik,es talan ettol vonzoak illetve mindig Meg tudnak nevetettni:-))
2016. máj. 1. 23:46
 8/10 anonim ***** válasza:
68%
Felénk van egy buszsofőr aki minden csajnak úgy köszön, hogy csók draga.
2016. máj. 2. 03:08
 9/10 anonim ***** válasza:
65%

En is dolgoztam veluk, jol elporogtunk a tobbsegevel. Nagy resze akkor is legenda annak amit mondanak, akkora kamuszovegeket letolnak, mar a farkuk se all de azert megdugtak mar mindenkit a megyebol. :D De birom oket mert nagydumasok. :)

Lehet h ez imponal a csajoknak h nagy buszt vezetnek, arra gondolnak h nagy busz nagy kuki. :D

Apadnak meg szoljon h kevesbe feltunoen ha elvezi az eletet vagy masik teloval.

2016. máj. 2. 08:02
 10/10 anonim ***** válasza:
:(
2016. dec. 9. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!