Hány állásinterjú kellett ahhoz, hogy "ne fosd össze magad" az interjú gondolatától?
Figyelt kérdés
2016. máj. 3. 17:25
1/9 anonim válasza:
Én az elsőn se f*stam össze magam.
3/9 anonim válasza:
Csak 1
A többin sose izgultam. Akkor is csak előtte. Interjú alatt már nem.
Próbálok lazán viselkedni. Végülis mit veszíthet az ember. Max nem veszik fel :D
4/9 anonim válasza:
Sosem volt gond, alapból nem kell túlreagálni és mindenbe csak azt látni hogy "biztos jól kicsesznek velem, durva kérdéseket tesznek fel". Másrészt...a MAGABIZTOSSÁGOT NAGYON ÉRTÉKELIK!!!!
5/9 anonim válasza:
Kell egy rutin. Úgy kell odamenni, hogy te egy jó munkahelyet akarsz, ők egy jó munkaerőt, ha egymásra találtatok, akkor jó, ha nem, akkor majd mással.
6/9 A kérdező kommentje:
Egy kósza gondolattól is rágörcsölök. Interjú közben nem volt nagy gond. Az első pár perc után egészen megnyugodtam.
De előtte... szörnyen vacakul vagyok.
Ha csak azt ígérik hogy x napon hívnak, akkor is folyamatos stresszbem vagyok.
Két interjúm volt eddig.
2016. máj. 3. 18:41
8/9 anonim válasza:
Szia!Én is előtte való napon szoktam ideges lenni.Voltam már jópár interjún,de pl.utoljára 2,5éve voltam, így -hiába volt tapasztalatom-újra kezdőnek éreztem magam:)
9/9 anonim válasza:
Én mindegyiken izgultam, de én alapból szorongó típus vagyok, szóval nem izgulós helyzetekben is képes vagyok izgulni. Aki viszont nem ilyen ember, mint én, az nem feltétlenül fél már a legelső interjúján sem. Minden csak a személyiségeden múlik, nem azon, hogy hány interjún vagy már túl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!