Mi megbeszélnivaló van a kivehető szabadságos napok számán? Ha nem jan 1-el kezdtem a cégnél.
Nem értem. Nem jan-el léptem be a céghez. Alapszabi adott 20 nap + napok az évek után + napok a gyerek után össz 28. Jogszabályban rögzített. Ezt nem is vitatja a cég, de azt igen hogy mivel nem jan 1-el léptem be így mennyit is vehetek ki.
És nem értem: ez is jogszabályban rögzített van erre képlet időarányos számítás.
Egy nap se lehet kérdés ott a képlet kiszámolható napra pontosan.
Nyilván ha jan 15-el léptem be akkor szinte a teljes évi keret rendelkezésre áll.
Csak mert közölték úgy kalkuláljak hogy 15 napot vehetek ki (dec 31-ig).
???
Vajon hogy lett 28-ból 15 fél havi időarányos csökkentéssel?
Mely képlet alapján? Tudom ezt tőlük kéne kérdezni de vállukat vonogatják hogy ennyi és csönd legyen. Én meg nem régi dolgozóként egyelőre nem ugrálok.
És mi mit csináljunk? Verjük meg a főnököd, vagy mi?
Ha nem tetszik, akkor mondjál fel és keress egy normális helyet.
Nyugi nyitott kapukat döngetsz.
Csak azt nem értem egyesek itt miért próbálják elmagyarázni hogy 1+1 az nem 2.
Mert olyan "barom, hülye vagy"!!! hogy még azt sem tudod értelmezni, amit már a szádba rágtunk, neked csak le kellene nyomnod a saját torkodon!!!
Persze aki már eleve hülyének születik, az élete végéig az is marad!
Kár ezt tovább ragozni!!!
A következő a kérdésem! az év kérdése!
HÁNY NAP SZABADSÁG JÁR NEKEM IDŐARÁNYOSAN JAN 15-DEC 31-IG
ha jan 1-től dec 31-ig 28 nap járna?
Erre kérnék választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!