Mennyi idő alatt szoktál bele a munka világába?
Figyelt kérdés
Nekem nagyon hosszú időbe telt, több mint fél év után kezdtem elfogadni, hogy én most már dolgozó ember vagyok, és az ezzel járó kötelezettségeket. Előtte se a munkát nem szerettem, hanem hogy most már minden nap ugyanúgy telik, reggel muszáj felkelni és bemenni dolgozni, akkor is amikor nincs kedvem, a programokat a munkaidőhöz kell igazítani, stb. Kíváncsi lennék rá, hogy mindenkinek ilyen nehéz ez az átállás? Ti hogy éltétek meg?2016. ápr. 25. 17:37
1/8 anonim válasza:
Én sose szoktam meg, utáltam, unalmas volt mindenhol és zavaró hogy sok ember közt kell lenni... és nem voltam képes emiatt teljesíteni sem, épp ezért már nem is dolgozok 3 éve, és nem is fogok a későbbiekben sem.
2/8 anonim válasza:
Már gimis koromban voltak alkalmi melóim. Székpakolás a művházban meg ilyenek. Fősulis koromban az utolsó 2 évben már olyan melóm volt, hogy suli után minden nap mentem, így aztán nem volt nagy meglepetés, amikor ténylegesen dolgozni kezdtem.
3/8 anonim válasza:
mai napig nem sikerült, pedig már több mint 8 éve, hogy dolgozom. rühellem minden reggelt, mikor a tetves munka miatt kell csak felkelni.
4/8 anonim válasza:
Szükséges rossznak tartom.Sosem fogom igazán megszokni.
5/8 anonim válasza:
Másfél éve dolgozom, de még mindig nem fogtam fel teljesen, hogy most minimum 40 évig még ez fog menni... Kicsit olyan érzésem van, mint a sulival kapcsolatban. Középsuli, jól van ez csak 4 év lesz... Egyetem, jól van ez csak 5 év lesz... Most a melóval is úgy vagyok, hogy oké, munka, de csak pár év és vége... Csak hát sajnos ez nem így van. :D De mégis így érzem valamiért...
6/8 anonim válasza:
Én nagyon szeretnék,de nem találok munkát.
7/8 anonim válasza:
semennyi. A munka nem rossz, de a tömegemberekkel, akik minden sz.ron nyavajognak, problemaznak, rosszindulatuskodnak keptelen vagyok vegig vergodni a 8 orat. Szerintem soha nem fogok talalni olyan helyet ahol jol fogom erezni magam
8/8 anonim válasza:
Nekem csak a koránkeléssel volt/van bajom. Majdnem egy év volt mire megszoktam. Ráadásul a csajom mekibe dolgozik, össze vissza kel. Szóval nem is fekszik le időben, és így én sem mindig. Hétvégén is kipattan a szemem megszokásból.
De azzal hogy dolgozni kell (és még pénzem se marad belőle) nincs különös baj. Csak az hogy fix munkarend, semmit nem lehet intézni, és koránkelés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!