Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mennyi idő alatt szoktál bele...

Mennyi idő alatt szoktál bele a munka világába?

Figyelt kérdés
Nekem nagyon hosszú időbe telt, több mint fél év után kezdtem elfogadni, hogy én most már dolgozó ember vagyok, és az ezzel járó kötelezettségeket. Előtte se a munkát nem szerettem, hanem hogy most már minden nap ugyanúgy telik, reggel muszáj felkelni és bemenni dolgozni, akkor is amikor nincs kedvem, a programokat a munkaidőhöz kell igazítani, stb. Kíváncsi lennék rá, hogy mindenkinek ilyen nehéz ez az átállás? Ti hogy éltétek meg?
2016. ápr. 25. 17:37
 1/8 anonim ***** válasza:
Én sose szoktam meg, utáltam, unalmas volt mindenhol és zavaró hogy sok ember közt kell lenni... és nem voltam képes emiatt teljesíteni sem, épp ezért már nem is dolgozok 3 éve, és nem is fogok a későbbiekben sem.
2016. ápr. 25. 17:48
 2/8 anonim ***** válasza:
Már gimis koromban voltak alkalmi melóim. Székpakolás a művházban meg ilyenek. Fősulis koromban az utolsó 2 évben már olyan melóm volt, hogy suli után minden nap mentem, így aztán nem volt nagy meglepetés, amikor ténylegesen dolgozni kezdtem.
2016. ápr. 25. 17:56
 3/8 anonim ***** válasza:
mai napig nem sikerült, pedig már több mint 8 éve, hogy dolgozom. rühellem minden reggelt, mikor a tetves munka miatt kell csak felkelni.
2016. ápr. 25. 18:09
 4/8 anonim ***** válasza:
Szükséges rossznak tartom.Sosem fogom igazán megszokni.
2016. ápr. 25. 20:06
 5/8 anonim ***** válasza:
Másfél éve dolgozom, de még mindig nem fogtam fel teljesen, hogy most minimum 40 évig még ez fog menni... Kicsit olyan érzésem van, mint a sulival kapcsolatban. Középsuli, jól van ez csak 4 év lesz... Egyetem, jól van ez csak 5 év lesz... Most a melóval is úgy vagyok, hogy oké, munka, de csak pár év és vége... Csak hát sajnos ez nem így van. :D De mégis így érzem valamiért...
2016. ápr. 25. 20:07
 6/8 anonim ***** válasza:
Én nagyon szeretnék,de nem találok munkát.
2016. ápr. 25. 20:26
 7/8 anonim válasza:
semennyi. A munka nem rossz, de a tömegemberekkel, akik minden sz.ron nyavajognak, problemaznak, rosszindulatuskodnak keptelen vagyok vegig vergodni a 8 orat. Szerintem soha nem fogok talalni olyan helyet ahol jol fogom erezni magam
2016. ápr. 25. 21:51
 8/8 anonim ***** válasza:

Nekem csak a koránkeléssel volt/van bajom. Majdnem egy év volt mire megszoktam. Ráadásul a csajom mekibe dolgozik, össze vissza kel. Szóval nem is fekszik le időben, és így én sem mindig. Hétvégén is kipattan a szemem megszokásból.

De azzal hogy dolgozni kell (és még pénzem se marad belőle) nincs különös baj. Csak az hogy fix munkarend, semmit nem lehet intézni, és koránkelés.

2016. ápr. 25. 22:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!