Ööö...Lázárt, Rogánt, Szíjjártót...hát akkor hármat.
2015. febr. 1. 18:15
3/10 anonim válasza:
Előző, félreértetted a kérdést!
A MUNKA világába.
A közpénzek lenyúlása nem számít munkának.
2015. febr. 1. 18:26
4/10 anonim válasza:
Én több ezerről hallottam,ismerek is párat. El se mentek a komplex felülvizsgálatra,mert anno pénzen vették a rokkantságit.
2015. febr. 1. 18:27
5/10 anonim válasza:
Egyet se.Békéscsabaán pl orbán alatt szűntettek meg egy nagyon jó alapítványt, ahol lett volna jó esély foglalkoztatni a megváltozott munkaképességűeket.Rokkant ismerőseim egyik sem tudott munkába állni, de sok mindent elvett tőlük a fidesz, pl olcsó ebéd lehetőség, stb...Aki mást mond, az hazudik.
2015. febr. 1. 19:24
6/10 anonim válasza:
Olcsó ebéd?Nem kevered a hajléktalanokkal?Se keze-lába,hogy nem tud főzni?Egy alapítvány még nem a világ,van még másik,és ne hazudj,hogy nincs más.
2015. febr. 1. 19:27
7/10 anonim válasza:
Én egyről sem hallottam, de több olyanról, akik munkára alkalmatlanok és elvették/felezték a rokkant nyugdíjukat.
A családjuk tartja el őket 30+ év munka után.
Szép, csak így tovább⸮
2015. febr. 1. 20:14
8/10 anonim válasza:
Orbán egyet sem vezetett vissza... Viszont olyat hallottam, hogy bizonyos helyeken kiadták, hogy x% megváltoztatott munkaképességűt kell foglalkoztatniuk, így aki akarna se tudna menni dolgozni úgy, hogy nincs semmi baja...
2015. febr. 1. 20:26
9/10 anonim válasza:
sokat
ismerősömtől elvették a rokkantnyugdíjjat mert munkaképes az orbánkormány szerint
igaz a jobb kezén hiányzik a nagy a mutató és a középső ujja
fél szemére vak de a fűrer szerint munkaképes
ha ezt nézem vagy dolgozik(bár nem tudom hol tudna)
vagy éhen döglik
2015. febr. 3. 10:15
10/10 anonim válasza:
Na.
Hogy kell ezt értelmezni?
"hány rokkantat vezetett vissza a munka világába"
Azok a rokkantak, akiket munkaképessé nyilvánítottak és valóban elkezdtek dolgozni vagy azokat akikre azt a minősítést adták, hogy munkaképes.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!