Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hogyan folytod vissza, ha...

Hogyan folytod vissza, ha üvöltve sírnál?

Figyelt kérdés

Nagyon rossz napokat élek meg,szeretteim nincsenek mellettem,azaz távol vannak. Történt egy eset,ami miatt eltört az a bizonyos mécses... Muszáj mutatnom hogy erős vagyok, de nem bírom már. Nem láthatják hogy sírok! Mit tegyek?

A részletek ha valakit érdekelnek, leírom este priviben de kérek Mindenkit vegye figyelembe,hogy segítségre van szükségem,nem meghallgatásra! Köszi

2016. ápr. 21. 13:30
 1/5 anonim ***** válasza:

Valahogy ki kell engedni magadból, nem jó ha benned marad a feszültség.

Vonulj el sírni, ahol nem látnak.

Munka után sportolj, hogy levezesd a feszültséget.

Nekem volt olyan, hogy nagyon kellett sírnom, visszatartottam és arra gondoltam, hogy ha hazaérek, akkor kisírom magam. És így is lett. Napközben bírtam sírás nélkül és ahogy hazaértem kijött.

2016. ápr. 21. 13:35
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi
2016. ápr. 21. 13:39
 3/5 anonim ***** válasza:
Sporttal.
2016. ápr. 21. 14:04
 4/5 anonim ***** válasza:
Mesélj.
2016. ápr. 21. 17:02
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy világvége a sírás. Én is sírtam már, több munkatársam is.. Férfi is.. Egyszer nagyon kiakadtam az egyik munkatársam üvöltött agresszívan viselkedett. Ez miatt napokig alig aludtam. Épp tárgyalásunk volt, megint elkezdte én meg nem bírtam tovább. Mondtam a főnöknek, hogy nem vagyok munkaképes. Hazamentem kibőgtem magam aludtam egy jót, másnap meg mosolyogva mentem be.
2016. ápr. 21. 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!