Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ha egy cég kézzel írt önéletra...

Ha egy cég kézzel írt önéletrajzot kér az komoly vagy valami bohóckodás szerintetek?

Figyelt kérdés
Persze ilyen helyre nem küldöm, nincs nekem időm erre, de ezt ki találta ki? Sok értelme nincsen szerintem. Jó hogy nem a macskámról kell egy fotót csatolnom még. Miket ki nem találnak.
2016. ápr. 12. 09:56
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
100%
Az 5. válaszoló jól mondta, pont az ilyen jelentkezőket akarják kiszűrni ezzel, mint a kérdező.
2016. ápr. 12. 10:39
 12/40 gnoomage ***** válasza:
100%
Nem tudsz írni vagy mi a fene?! Persze hogy komoly, tudni akarják hogy tényleg annyira idióta vagy e mint a kérdésedből következtetni lehet rád, vagy van valamennyi eszed is...
2016. ápr. 12. 10:40
 13/40 anonim ***** válasza:

[link]

Ez is olyan állásajánlat és nem viccelnek, valós munka.

2016. ápr. 12. 10:47
 14/40 A kérdező kommentje:

Na jó gyerekek ez már tényleg a teljes, "totális" idiotizmus.

8 általános iskola, kézzel írt CV.?

Nem találok szavakat.

2016. ápr. 12. 10:54
 15/40 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudsz írni? Mert azt már 1. osztályban megtanítják.
2016. ápr. 12. 10:56
 16/40 Sunshinedoll ***** válasza:
Sok munkahelyen elemeztetik a jelentkezők kézírását grafológussal, azért kérhetnek kézzel írt szöveget. Nem értem, minek vagy ezen felháborodva.
2016. ápr. 12. 10:58
 17/40 anonim ***** válasza:
100%

"Persze ilyen helyre nem küldöm, nincs nekem időm erre, de ezt ki találta ki? Sok értelme nincsen szerintem. "

Hallod, ha neked munkanélküliként nincs erre időd, akkor én nem is akarnálak alkalmazni az hét szentség.

2016. ápr. 12. 11:00
 18/40 anonim ***** válasza:
100%

Nem véletlenül kérik! Az illetőről sok mindent elárul a kézírása. Utolsó válaszoló!

Nem vagyok meglepve, hogy kézzel írt önéletrajzot kell beküldeni már egy betanított munkánál is.

Nálunk a cégnél vannak olyan gépmesterek akik nem tudnak helyesen írni,olvashatatlan a kézírásuk, és a saját nevük leírásába hibát vétenek!!!! El lehet képzelni, hogy milyen munkát adnak ki a kezük alól!!!

2016. ápr. 12. 11:00
 19/40 anonim ***** válasza:
100%
Na most meg nem azért, de egy amerikai típusú CV-t (mindenhol ilyet kérnek), kb 15 perc kézzel megírni.
2016. ápr. 12. 11:01
 20/40 anonim ***** válasza:
jav. : elírásában
2016. ápr. 12. 11:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!