Komoly baj van. Mit tehetnék?!
Figyelt kérdés
Egy elismert, országos banknál dolgozom..
Ma este hallottam ahogy a vezérigazgató arról beszél, hogy a bank becsődölt.. Vége.. És elfogják tusolni..
Egyszerűen megrémültem és kijöttem az irodából amilyen gyorsan csak lehetett..
Mit tehetnék?!?! Forduljak a médiához?!
2015. máj. 31. 22:07
1/13 anonim válasza:
Ugye tudod hogy most bűncselekményt követsz el?
2/13 A kérdező kommentje:
Ahhh..
Na ez van, ha nem raksz gyerekzárat a gépre.
Bocsi.
2015. máj. 31. 22:11
3/13 anonim válasza:
Persze,mert vasárnap nyitva a bank...
4/13 anonim válasza:
Haha. :D
Ha igaz, akkor sem történt semmi, mert nem említettél konkrétumokat. Szóval ez (még) nem bűncselekmény.
5/13 anonim válasza:
3: Quaestornál is hétvégén tört ki a balhé. Hétfő reggelre már be is csődölt. Nem kizárt, hogy hétvégén van gyűlés ha gáz van.
7/13 anonim válasza:
wow országos elismert bank.... :D mintha ez olyan elit munka volna.....istenem!
8/13 anonim válasza:
Ez komoly! Holnap a legelső dolgod legyen, hogy keresed Bartos Cs. Istvánt!
9/13 anonim válasza:
Gyerekek ez most komoly, nem mese! Holnaptól befagyasztanak mindent! A Csapban a vizetek is befagy! Foshattok az utcára, mert lehúzni nemtudjátok a budit! Szóltam..! Én már most a panel elé csinálom!
10/13 anonim válasza:
7, elitebb mint a tiéd, kitalálom max százat viszel haza és szétszo patnak, azt alig várod a hétvégét, hogy több sört guríts le, mint hétköznap :) Attól függetlenül, hogy kamu, szeretnél te olyan munkahelyet, ahol emberszámba vesznek, te következő válaszodban havi 2 misit kereső, béemvés , felsővezető:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!