Miért néznek le, a kollégáim amiatt, hogy még a szüleimnél lakok?
Figyelt kérdés
26 éves vagyok és tény nem albérletben hanem a " mama hotelban" lakok.
Elmehetnék albérletbe,de akkor nemtudnék félre tenni.Ha ügyes és szorgalmas leszek pár év múlva vehetek majd egy kis saját ház/ lakást.
2016. ápr. 7. 11:09
11/11 anonim válasza:
Úgy élsz ahogy szeretnél. Viszont azt soha nem értem meg miért gondolják az emberek, hogy albérletben nem lehet spórolni? Mi három évig éltünk albérletben, aztán megvettük a lakást hitelre, de kevesebb mint 10 év alatt sikerült visszafizetni. Ha otthon maradok sem ment volna gyorsabban, mert költekeztem rendesen és haza is adtam pénzt. Szóval azt sem kell leszólni aki albérletbe költözik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!