Hogyan lehet kezelni az ilyen munkatársakat?
Kort nem írok, mert az nem lényeg. A személyisége:
harsány, azt hiszi, mert régebb óta dolgozik a munkahelyen felsőbbrendűbb bárkinél.Egész nap lehet hallani a hangját, minden kisebb hibát felnagyít százszorosára és mindenki előtt megszégyenít vele, pedig azt a "hibát" 1 perc alatt helyre lehet hozni, de úgy csinál, mintha legalábbis börtönbüntetést kéne kapnod, ezáltal olyan gyomorideget okoz, hogy már hányingerem lesz, ha megszólít.
Ha segítesz neki, nem köszöni meg a munkádat. A köszönöm és szívesen szavakat nem ismeri.
Ez egy az egyben személyiségzavar.
Sajnos ilyen embert jobb helyen nem vesznek fel, ha felvették valami probléma van a közösséggel nekem az a véleményem, annyit tudok neked mondani előbb utóbb elkezdesz új munkahely után nézni, hidd el nekem.
Még egy darabig kitartasz, aztán profession.hu és társai. Persze neked lesz jobb.
Köszönöm a választ! Igen, teljesen igazad van. Már én is gondolkoztam azon, hogy új munka után nézek. Egyszerűen ezt hosszútávon nem tudom elviselni.
Tudod, vannak olyan emberek ám, akikkel nagyon kedves, de az többnyire a főnök, illetve azok, akik ténylegesen felette állnak.
Nem normális, hogy miatta bőgök rendszeresen.
Ez természetes.
Az ilyen ember miatt új munkahely után néz az ember. Az a a szomorú nincs igazán aki melléd álljon. Felmész az internetre aztán pár email és telefon után megoldod a problémát, ha már elviselhetetlen a helyzet.
Ennyi a történet.
A túlérzékenység a fő gond, nem a nagypofájú.
Neked ott feladatod van, és a feletteseidnek tartozol számadással. A többi kutya beosztott egy szinten van veled, hiába pampognak. Vissza kell beszélni, ha nem beszél veled tisztelettel. Ha hibázol és javítottad, majd jön a kioktatás, mehet a "nem kértem a véleményed cunci", aztán robbanhat a feje az idegtől. Ezeket ezzel lehet kicsinálni. Idővel belejössz. Minden munkahelyen van ilyen, szóval sokszor kellene felmondanod. Küzdj.
Ez tényleg így van, a másik megoldás ha a sarkadra állsz.
Vagy megpróbálsz profin munkahelyet keresni.
De úgy önmagában megoldás ha a sarkadra állsz, tehát azt mindenképp.
ilyenkor gőzöl be végleg valaki szerintem. Minél inkább levegőnek nézed.
Aztán csinál valami hülyeséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!