Hogy lehet kezelni az irritáló kollégát?
Étteremben dolgozom bárosként, én van egy báros kollégám, akinek rettenetesen irritáló a viselkedése. De annyira, hogy kikészit idegileg teljesen, és sajnos minden hétvégén együtt kell vele dolgoznom a pultnál.
Folyamat be nem áll a szája, van 2-3 "poénja" és szófordulata, amiket minden 2 percben ismételget, mint a papagáj. Ezektől már teljesen rosszul vagyok, de ő nem veszi észre, hiába ignorálom, nem figyelek rá, akkor is!
Külföldön vagyunk kint, ő egy másik idegen országból való, és szerinte poénos, ha mindig elkezd nekem az ő nyelvén beszélni. Ott áll mellettem, és beszél nekem össze-vissza az ő nyelvén, ami szerinte vicces, de én 3 hónap után nagyon unom!
Tehát ez az a kategória, amikor minden szava annyira irritál, h legszivesebben leütném! Mert olyan stilusban nyilvánul meg, mintha egy nem is tudom, elmebeteg idióta lenne..és mindenzt ugy csinálja, mintha nekem ezen nevetnem kéne!
Ráadásul a munkában sem jó, hülyeségeket csinál, ha rászólok, még neki áll feljebb, és ráadásul, még ő kezd el nekem okoskodni lényegtelen dolgokban!
Szerintetek ilyen esetben mi a legcélravezetőbb, hogy kezeljek egy ilyen helyzetet?
Mert az egész lénye, meg amiket csinál, annyira irritál és leszivja az energiámat, h borzasztó!!
Szerintetek mit kéne tenni ilyen helyzetben? MOndjam meg neki kerek-perech kussoljon mert idegesit? De bunko sem akarok lenni!
Előre is köszönöm a hasznos válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!