Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Napi 12 órázás, heti 6 nap,...

Napi 12 órázás, heti 6 nap, elvállalnád?

Figyelt kérdés
Helyben lenne, 500 ft-os órabér, heti hat napot kellene menni 12 órában, majd lenne egy nap pihenőnap, ami nem eshet vasárnapra. Fagyizóról van szó
2016. márc. 23. 13:26
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem ! Álljon ott 12 órában 6 napot az akié a bolt !
2016. márc. 23. 14:27
 12/16 A kérdező kommentje:
Bár a párom dolgozik, és nem is keres rosszul, mégsem akarok rajta élősködni. Bár nem tetszenek a feltételek - pl a 12 órában ,csakis állni lehet -, muszáj vagyok elvállalni.
2016. márc. 23. 14:30
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Életed nem lesz ilyen munkahely mellett,minden nap hulla leszel,mindenre alkalmatlan.

Szerintem keress mást.

Én max akkor mennék ha az éhen halás fenyegetne,meg hogy utcára kerülök. Más miatt nem.

2016. márc. 23. 14:44
 14/16 anonim ***** válasza:
9 órát meghaladó munkaidő esetén 2x 20 perc pihenőt kell biztosítania a munkáltatónak. Amúgy meg változó a forgalom. Ha frekventált helyen van, akkor viszonylag jó a forgalom, akkor van dolgod telik az idő, de ha kevesen vannak, akkor nagyon lassan megy a nap. Amúgy meg ilyen bárszék jellegű székkel lehet segíteni azon, hogy ne kelljen egész nap állni, mert ülsz, de mégis kilátszol a pult mögül, így nem hihetik azt, hogy nincs ott senki.
2016. márc. 23. 16:09
 15/16 anonim ***** válasza:

Kérdező, nincs valami más lehetőség, csak ez?

Szerintem ennél nem nehéz jobbat találni. Csak van már valami normális munka 8 órában, ami rendesen fizet. Én nem fogadnám el ezt, az biztos.

2016. márc. 23. 19:35
 16/16 anonim ***** válasza:

Borravalóval mi a helyzet? Ha megtarthatod, úgy már azért lehet jobb is a dolog vége.

A munkaidő mindenesetre elég kemény, ez tény...

2016. márc. 24. 22:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!