A tüntetésen demonstrációkon résztvevők hogy a francba érnek erre rá? Ezek nem dolgoznak vagy mi a franc?
Mostanában tüntetés demonstráció követi egymást minden napra jut egy. Tegnap pl a városligeti fakivágás ellen volt.
Nem állásfoglalás ezek mellett/ellen de kérdés: aki hétköznap délelőtt ráér egy demontráción bohóckodni és órákat fél napokat eltölteni itt szarakodva-az HOL A SZARBA DOLGOZIK hogy erre ráér?
Hát nekem a közértbe lemenni alig van időm nem órákat teljes napot akár szarakodni egy demontráción!
HOGY VAN ERRE IDEJÜK? vagy mint kitartott barom? Mert a nyugdíjas az oké.
Na de vannak itt bőven nem nyugdíjasok.
Egy csomó fiatal! Hol dolgoznak ezek? Sehol? Akkor mit játsszák az agyukat? Tüntetgetni? Inkább húzzanak a szénbányába! Annak még értelme is lenne.
- váltott műszakban dolgoznak
- nem minden nap dolgoznak
- nyugdíjasok
- diákok
- munkanélküliek
" váltott műszakban dolgoznak
- nem minden nap dolgoznak
- nyugdíjasok
- diákok
- munkanélküliek"
Érdekes én ezen kategóriák egyikébe sem tartozom de ha beletartonék se mennék sehova
Ha lenne időm inkább ki a zöldbe bringázni egyet nem öklöt rázni valahol.
Kedves kérdező!
Aki el akar menni demonstrálni, mert pl. a városliget a legközelebbi hely, ahol a zöldbe viheti a gyerekeit, és szeretné, h. ne néhány kivitelező, és megrendelői kénye-kedve szerint barmolják azt szét, az tud rá időt szakítani: pl. műszakcserével, túlóra lecsúsztatással, vagy egyszerűen 12 órás műszakba jár az illető, ami (egyelőre) heti 4 munkanapot, és 3 pihenőt jelent.
De szerintem a kérdésed valójában inkább egy ürügy annak kifejezésére, hogy te mennyire rühelled azokat, akik ezt a formáját választják a vélemény-nyilvánításnak.
A tüntetés az egyik leghatékonyabb érdekérvényesítési formája a civil lakosoknak a sztrájkon kívül azokban az államokban, ahol a demokrácia szikrája még megtalálható. Valódi tüntetés az elmúlt 30 évben a taxis barrikádon, az őszödi beszédet követőn, és a netadóson kívül nem volt Mo.-n. így hát feleslegesen aknázod ezt a fajta érdekérvényesítési formát.
Mondjuk kíváncsi lennék, hogy ha a te kedvenc biciklitúra vonaladon támad kedve vmelyik nagyságosúrnak vadaskertet keríteni magának szigorúan közérdekből, akkor is elsunnyognál-e bicózni, vagykiálln
l magadért.
"Érdekes én ezen kategóriák egyikébe sem tartozom de ha beletartonék se mennék sehova
Ha lenne időm inkább ki a zöldbe bringázni egyet nem öklöt rázni valahol."
Ez tök jó, csak nem az volt a kérdésed, hogy ki mit csinál szabadidejében.
Én például nem mennék se a zöldbe, se a kékbe, se a pirosba bringázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!