Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » A tüntetésen demonstrációkon...

A tüntetésen demonstrációkon résztvevők hogy a francba érnek erre rá? Ezek nem dolgoznak vagy mi a franc?

Figyelt kérdés

Mostanában tüntetés demonstráció követi egymást minden napra jut egy. Tegnap pl a városligeti fakivágás ellen volt.

Nem állásfoglalás ezek mellett/ellen de kérdés: aki hétköznap délelőtt ráér egy demontráción bohóckodni és órákat fél napokat eltölteni itt szarakodva-az HOL A SZARBA DOLGOZIK hogy erre ráér?

Hát nekem a közértbe lemenni alig van időm nem órákat teljes napot akár szarakodni egy demontráción!

HOGY VAN ERRE IDEJÜK? vagy mint kitartott barom? Mert a nyugdíjas az oké.

Na de vannak itt bőven nem nyugdíjasok.

Egy csomó fiatal! Hol dolgoznak ezek? Sehol? Akkor mit játsszák az agyukat? Tüntetgetni? Inkább húzzanak a szénbányába! Annak még értelme is lenne.

2016. márc. 18. 08:45
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

- váltott műszakban dolgoznak

- nem minden nap dolgoznak

- nyugdíjasok

- diákok

- munkanélküliek

2016. márc. 19. 16:05
 22/24 A kérdező kommentje:

" váltott műszakban dolgoznak

- nem minden nap dolgoznak

- nyugdíjasok

- diákok

- munkanélküliek"

Érdekes én ezen kategóriák egyikébe sem tartozom de ha beletartonék se mennék sehova

Ha lenne időm inkább ki a zöldbe bringázni egyet nem öklöt rázni valahol.

2016. márc. 19. 17:44
 23/24 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Aki el akar menni demonstrálni, mert pl. a városliget a legközelebbi hely, ahol a zöldbe viheti a gyerekeit, és szeretné, h. ne néhány kivitelező, és megrendelői kénye-kedve szerint barmolják azt szét, az tud rá időt szakítani: pl. műszakcserével, túlóra lecsúsztatással, vagy egyszerűen 12 órás műszakba jár az illető, ami (egyelőre) heti 4 munkanapot, és 3 pihenőt jelent.

De szerintem a kérdésed valójában inkább egy ürügy annak kifejezésére, hogy te mennyire rühelled azokat, akik ezt a formáját választják a vélemény-nyilvánításnak.

A tüntetés az egyik leghatékonyabb érdekérvényesítési formája a civil lakosoknak a sztrájkon kívül azokban az államokban, ahol a demokrácia szikrája még megtalálható. Valódi tüntetés az elmúlt 30 évben a taxis barrikádon, az őszödi beszédet követőn, és a netadóson kívül nem volt Mo.-n. így hát feleslegesen aknázod ezt a fajta érdekérvényesítési formát.

Mondjuk kíváncsi lennék, hogy ha a te kedvenc biciklitúra vonaladon támad kedve vmelyik nagyságosúrnak vadaskertet keríteni magának szigorúan közérdekből, akkor is elsunnyognál-e bicózni, vagykiálln

l magadért.

2016. ápr. 1. 17:14
 24/24 anonim ***** válasza:

"Érdekes én ezen kategóriák egyikébe sem tartozom de ha beletartonék se mennék sehova

Ha lenne időm inkább ki a zöldbe bringázni egyet nem öklöt rázni valahol."

Ez tök jó, csak nem az volt a kérdésed, hogy ki mit csinál szabadidejében.

Én például nem mennék se a zöldbe, se a kékbe, se a pirosba bringázni.

2016. ápr. 1. 17:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!