A tüntetésen demonstrációkon résztvevők hogy a francba érnek erre rá? Ezek nem dolgoznak vagy mi a franc?
Mostanában tüntetés demonstráció követi egymást minden napra jut egy. Tegnap pl a városligeti fakivágás ellen volt.
Nem állásfoglalás ezek mellett/ellen de kérdés: aki hétköznap délelőtt ráér egy demontráción bohóckodni és órákat fél napokat eltölteni itt szarakodva-az HOL A SZARBA DOLGOZIK hogy erre ráér?
Hát nekem a közértbe lemenni alig van időm nem órákat teljes napot akár szarakodni egy demontráción!
HOGY VAN ERRE IDEJÜK? vagy mint kitartott barom? Mert a nyugdíjas az oké.
Na de vannak itt bőven nem nyugdíjasok.
Egy csomó fiatal! Hol dolgoznak ezek? Sehol? Akkor mit játsszák az agyukat? Tüntetgetni? Inkább húzzanak a szénbányába! Annak még értelme is lenne.
Semmit a világon. Ők ezt mondják én azt. Kinek van igaza? nem ez a kérdés. ha nem az hogy ha valakinek igaza van-és akkor mi van?
Mi jár annak akinek igaza van? A szája.
De, előző válaszodra reflektálva az is kérdés volt, hogy kinek van igaza. Csak ezt én tettem fel burkoltan.
Nagyapámra emlékeztetsz. :) Apámnak volt egy szerszámos készlete, egyszer eltűnt és égre-földre kerestük. Hónapokkal később lementünk nagyapám fészeréhez (ő is ott volt) kivenni valamit - fogalmam sincs már mit. Ott volt a zárt ajtó mögött apám szerszámos készlete, rá volt gravírozva a saját neve is.
Nagyapám a csillagokra is esküdözött, hogy ő azt nem lopta el és NEKI VAN IGAZA :D
"Mert a nyugdíjas az oké." Itt a lényeg, nézd meg ezeket a tüntetéseket, a résztvevők 60-70%-a nyugdíjas vagy öreg aki unatkozik miután elköltöztek a gyerekek, így munka után ráér(persze attól is függ mi a tüntetés "célja"). A maradék pedig javarészt diák, középiskolás vagy egyetemista akinek épp nincs dolga.
Én 18 évesen iskolába jártam, utána általában dolgoztam, aztán az itthoni teendőket láttam el, és nem volt időm tüntetgetni de kedvem sem sok. Szabadidőmben inkább pihentem, vagy a barátaimmal találkoztam.
Mielőtt munkába álltam, voltam 1-2 tüntetésen és rájöttem a világon semmi értelme. Tisztelet a kivételnek, a legtöbb résztvevő egy idióta birka aki azt sem tudja megmondani miért van jelen, mit vár ettől az egésztől, és milyen elképzelései vannak a probléma orvoslására. Van egy véleménye, de nem tudja megindokolni miért gondolja azt, azon kívül hogy ezt rágta a szájába az xy politikus vagy az yx.hu nevezetű oldal (vagy bármi más). Feszültséglevezetés a köznépnek, ami után az átlag proli elmondhatja hogy "ő tett valamit", akkor is ha történetesen 0 koncepciója volt arról hogy "célt" (pl XY takarodj!) amit képvisel hogyan lehetne érvényre juttatni, ebből fakadóan semmit nem ért az egész hőbörgése.
És nem én nem vagyok semmilyen "nyaligátor" meg fideszes ügynök meg a bánat tudja micsoda, csak tele vana hócipőm az egész pártosdival meg a sok birka töketlenségével.
"Szabit pedig az vesz ki, aki megteheti és érdekli a haza sorsa. Nekem is megért egyet az, hogy kifejeztem nem tetszésemet népünk kifosztása ellen."
Igazán büszke lehetsz magadra, ettől leszel ám csudanagy hazafi. Nem érdekel senkit, és sehová nem vezet hogy az első sorban óbégatsz arról hogy ez neked nem tetszik. Mellesleg mindezt úgy hogy egy hasonló nemzetrontó zászlaja mögé állva teszed, aki ugyanezt a rothadt rendszert képviseli csak más színben, ha átgondolnád non-sense szónoklataikat, vagy utána néznél hogy kik is ezek a személyek, vagy átlátnád milyen politikai játszmák zajlanak akkor rájönnél. Nem váltod meg a világot azzal hogy te a nyolckarú polip 3. karjával fogsz kezet, a másodikra meg fújolsz.
Arra is fogadnék egyet ha valami több erőbefektetés igényelne annál hogy 1 órán át fújolj és utána hazamenj sorozatot nézni az már nem lenne jó. Teszem azt ha hőbörgés helyett valami új dolgon kéne dolgozni, építeni valami újat amiben ott teszel hozzá ahol tudsz. Mindez szervezett keretek között akár vezetni is valahova, de ez nem jó mert szájhúzás helyett csinálni kell valamit.
De nem is kell ilyen nagyban gondolkozni. Elég a saját életedre levetítetni, mert a "haza sorsa" nem azon fog múlni mit hőbörögsz, hanem hogy te hogy élsz és mit építesz fel a saját életedben, mert a nemzet egyénekből épül fel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!