Levéltitok értelmezhető cégnévre és személynévre egyszerre jövő levél esetén?
Ha a nevedre jött akkor értelmezhető. Azonban attól is függ, hogy ki nyitotta fel, vagy milyen szándékkal.
Ha valami nagyon fontos volt benne, mondhatja hogy azért nyitotta fel, hogy felhívjon és tájékoztasson telefonon.
Amúgy mindig mondhatod, hogy mi az hogy felbontják a leveled.
"Ha valami nagyon fontos volt benne, mondhatja hogy azért nyitotta fel, hogy felhívjon és tájékoztasson telefonon. "
Sorry de ezt akkor bárki bármikor mondhatja. Akkor hol a levéltitok.
JA azt hittem fontos. De aztán elolvastam és rájöttem mégse...
Nonszensz.
Ezert van az embernek privat cime, hogy oda küldesse a neten rendelt vibratort. Söt, nalunk pl. szolni is szoktak, hogy hallo, hetfö es szerda között hoznak nekem egy csomagot,, akkor azt nyilvan nem bontja fel senki. De sokszor jön level, amit olyanoknak cimeznek, akik mar ket eve nem dolgoznak a cegnel. Akkor azokat a szamlakat pl. ne bontsuk fel??
Akinek annyi esze van, hogy a ceg nevere küldesse a privat es titkos dolgait, az vessen magara.
Milyen dolgot bontott ki a fönököd, miközben te epp a kamu tappenzen levö kollegad helyett huztad az igat, tuloraban, ingyen, miközben az asszony eppen szült? Szolj, ha kihagytam valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!