Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit írnátok egy olyan levélbe,...

Mit írnátok egy olyan levélbe, amit a jövőnek szántok?

Figyelt kérdés
A városunkba tesznek egy időkapszulát a föld alá, amit 100 év múlva terveznek kivenni. Mivel az apukám készíti a kapszulát, kaptam egy lehetőséget hogy írjak egy levelet, amit majd beledobunk. Örömmel elválaltam a feladatot de nem nagyon tudom hogy mit írjak. Adnátok pár ötletet?

2014. júl. 16. 12:52
 1/4 anonim ***** válasza:
Én írnék egy kicsit a politikai helyzetről(tudom unalmasan hangzik de egy-két misét megér szerintem). :D Aztán a munkalehetőségekről és az alacsony bérezésről(csak, hogy egy kis tudományos információt hagyjunk a jövőnek.) Pár mondat magadról, de ne túl sokat a jövőbelieket inkább az életvitel fogja érdekelni(gondolom én.) Bár ha írsz 2-3 oldalt akkor több minden is belefér. Én beleírnám, hogy fogadok a rák ellenszerét még nem találták meg. :D Tudod sajna ez nem érné meg az orvostudománynak. Legyünk egy kicsit "összeesküvés elméletet" gyártók is. Mivel ők nem igazán tudnak majd rá válaszólni tényeket írjál ne kérdéseket. :D Most így hirtelen ennyi jutott eszembe. :D 21/f
2014. júl. 16. 13:18
 2/4 anonim ***** válasza:
és ki veszi ki?? Hol leszünk mi már akkor... Meg te ugyse fogod látni akkor meg mi értelme van? De ha kell egy tipp ezt ird: Nem lesz változás mert elqurtuk. Nem kicsit. Nagyon
2014. júl. 16. 13:35
 3/4 A kérdező kommentje:

1. válaszoló

Nagyon szépen köszönöm. Megpróbálok valami ilyesmi úton elindulni bár még nemtudom hogy milyen hosszú lesz :D

2. válaszoló

Bele lesz írva a város krónikájába hogy mikor és hol ásták el és e szerint fogják tudni hogy mikor vegyék ki. Abban van egy kis igazság hogy a mostani rendszer egy kicsit elcseszett de azért legyünk optimisták és reménykedjünk hogy majd sikerül helyre hozni :)

Mind a kettőtöknek ment a zöld kéz és várom a további válaszokat :)

2014. júl. 16. 15:05
 4/4 anonim ***** válasza:
Ezt jól megszíttuk.
2014. júl. 16. 19:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!