Próbaidő alatt felmondás, de hogyan?
2 hete vagyok a cégnél,de felszeretnék mondani, mivel nem éppen emberként bántak velem. Mikor megtudták elég alpári stílust vettek fel, így nem jelentem meg tegnap reggel munkában. Csak egy szerződés lett aláíratva velem, meg regisztrálták, hogy dolgozom náluk,de semmilyen egyéb papírt még nem adtam le. Előző munkáltatótól kapott rózsaszín kiskönyv, illetve a többi papír is nálam. A cégtől csak egy belépőkártyám van, egyéb cucc nincs. Az már nem is érdekel, ha nem fizetik ki a 2 hetem, mivel jelentkezett egy másik cég, hogy alkalmazna azonnali kezdéssel.
Lehet következménye, hogy nem jelentem meg a munkában?
És elég ha postázom a felmondásom a belépőkártyával együtt vagy a portán leadom, vagy mindenképpen személyesen kell intézni?
kilépő papírokat ki fogja aláírni???
ezt le kell papírozni mind2 fél érdeke!
23F
TR-75 válaszára figyelj!
Mindent jól tud!
Ha nem mész be, akkor is ki kell, hogy fizessenek, és a papírjaidat is postázniuk kell a címedre az aláírásod nélkül is! Ha készpénzes fizetés van náluk, akkor a béredet is postázniuk kell!
Az új helyen előzmény papírok nélkül is lehet kezdeni, aki mást mond, az "hazudik". :)
Valamint: 2 hét bért sem hagyunk ott sehol! Ezt sose felejtsd!
A felmondást ajánlottan, TÉRTIVEVÉNYES küldeményként postázni a cégnek! Még egy e-mailt is megereszthetsz nekik, amelyben jelzed, hogy a felmondást postáztad is részükre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!