Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Szexuális zaklatás, ha a...

Szexuális zaklatás, ha a főnök poénból néha megpaskolja a beosztottai fenekét?

Figyelt kérdés
2016. febr. 22. 22:52
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Ha nincs rá kereslet és az adományozottat zavarja akkor igen .
2016. febr. 22. 22:59
 2/12 anonim ***** válasza:
Igen ha ez beosztottja akarata ellen van.
2016. febr. 22. 23:00
 3/12 anonim ***** válasza:
99,99%, hogy igen. 41 éves vagyok, jó pár helyen dolgoztam már, de soha nem dolgoztam még olyan helyen, ahol ez elfogadott lehetett volna, ne lett volna visszatetsző, vagy kellemetlen.
2016. febr. 22. 23:06
 4/12 anonim ***** válasza:

100%

A pasikét is megcsapkodja talán?

2016. febr. 22. 23:12
 5/12 anonim ***** válasza:

Az a körülményektől függ. Egy kőkemény sportesemény közben ha az edző elismerően ráüt a lecserélt játékosa fenekére, teljesen más színezetű, mintha az irodában körbejáró férfi főnök paskolná végig a női beosztottak fenekét.

Eleve csak nagyon bizalmas, intim vagy bajtársias viszonyban fér bele szerintem, utóbbi esetben is csak nemen belül.

2016. febr. 22. 23:13
 6/12 anonim ***** válasza:

Vagy nő a főnök?

Végül is tök mindegy.

2016. febr. 22. 23:13
 7/12 Sunshinedoll ***** válasza:
Igen!
2016. febr. 22. 23:15
 8/12 A kérdező kommentje:
Férfi a főnök, és nem mindenkivel csinálja, csak akivel jóban van. És általában nők az 'áldozatok', de már pasival is láttam előfordulni párszor. Nem tudom egyszerűen mire vélni a dolgot.
2016. febr. 22. 23:24
 9/12 anonim ***** válasza:
34%

Jó pénzért az én seggem csapkodhatná:D

A Jóbarátokban Chandler-rel történt hasonló:D

2016. febr. 23. 02:48
 10/12 anonim ***** válasza:

Ez zaklatás, molesztálás, igen. Ha ez neked nem tetszik, akkor mondd neki, hogy ne merje többet ezt csinálni. Én a helyedben felvenném videóra előtte ezt a dolgot, és utána fordulnék szembe így vele, aztán ha ki akar rúgni, megzsarolnám, hogy megyek a munkaügyi bíróságra. Ugyanis ha ilyenért kirúg, akkor az munkaügyi bíróság, és eléggé neked van igazad, szóval esélyes, hogy megszorongatod a tökeit.

Szóval nem baj, ha kirúg, de az emberi méltóságodat őrizd meg, ez a legfontosabb. Találsz te másik munkahelyet is.

Azért álljon már meg a menet, engem mindig felháborít az ilyesmi. Attól, hogy valakinek a beosztottja vagy, emberileg ugyanazok a jogok illetnek meg titeket, és semmi joga nincs arra, hogy csapkodja a segged, és ezt férfiként mondom. Milyen egy undorító, basáskodó szemét az ilyen, én biztos, hogy nem mennék el ilyen mellett csak úgy.

2016. febr. 23. 15:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!