Hogy lehet beteg 2 hónapig egy munkatárs ha semmi papírja sincs róla?
Egy munkatársam2 hónapot hiányzott. Állítólag beteg volt. A személyzetis szerint semmiféle papír ezzel kapcsolatban nem került leadásra. Semmi nyoma hogy 2 hónap betegség de orvosnál járt volna.
Nem is volt a céges elszámolás szerint betegállományban, hanem végig full fizut kapott miközben az a kamu ment hogy „beteg”. Azért érdekes ez mert a többieknek (nekem is) orrba szájba túlórázni miatta, egy fillér nélkül persze.
Majd most megjelent 2 hónap után kisimulva szépen lesülve (biztos sütött a nap a kórházban) és a nagy betegség utáni sokkot kiheverendő kapott is egy előléptetést és fizetésemelést. Majd után hazament szélesen mosolyogva. Azóta (1 hete) nem láttuk. Biztos készül az új pozícióval járó megpróbáltatásokra.
És persze a régi melója az maradt de ő benn nincs majd végzik a többiek túlórában inygen.
Ez hogy van??
Nálunk ma már nem is mondják el miért hiányzik valaki. A főnök csak bejelenti, hogy xy nincs itt bizonyos ideig. Pont ezért mert senkinek semmi köze hozzá.
A túlórában viszont igazad van én biztos nem csinálnám ha nem fizetik ki.
"én biztos nem csinálnám ha nem fizetik ki."
Ó hidd el csinálnád!!!!
Feltéve hogy az állásod meg akarod tartani!
"Van ezer másik."
Duma duma duma . Midnenhol ezt hallom.
Aztán mikor keres az ember (mert bizony keresek és kerestem) akkor valahogy az az EZER munkahely egyből redukálódik zéróra.
Persze, nyilván nem vagyok se mérnök se orvos se IT-s. Ha az lennék, nem itt szarakodnék.
És csak egy tizenkettő egy tucat ember vagyok aki azonban szeretne dolgozni de lehetőleg nem úgy hogy szarért húgyért csicskáztatják vhol.
Úgy tűnik ez túl nagy kérés az élettől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!