Munkahelyeken is jellemző a csúfolódás, mint az iskolákban?
Gondolok itt a másik megalázására, kollégák hangosan kiröhögik, külső, belső tulajdonságaival zaklatják.
Kibeszélik a háta mögött, durva dolgokat terjesztenek.
Direkt nézik mit ront el stb.
Eddig minden iskolai közösségben, beleértve okj voltak ilyenek, legalább 1 ember akit piszkáltak.
Ilyen emberek mindenhol vannak, én többek között a "kifinomultabb" fajtája miatt hagytam ott a volt munkahelyemet. Lefelé taposott, felfelé nyalt, és persze ott voltak a jól elhelyezett bántó megjegyzései is, a legváratlanabb pillanatokban. Mire összeszedtem magam és a főnök elé álltam azzal, hogy felmondok, és egyebek mellett őt is megneveztem, mint a felmondásom okát, a főnök közölte, hogy igen, tudja, hogy nem jövünk ki jól egymással. Megjegyzem: nem tőlem tudta, tehát a kolléganőm mondott neki mindenfélét a hátam mögött. És ami a legszebb: a főnök meg sem kérdezte, hogy én mit gondolok, miért nem tudunk együttműködni stb-stb. Automatikusan a másik nőnek adott igazat (akire már egyébként sok panasz érkezett másoktól is), és engem hagyott elmenni. Persze nem bántam, az egész hely kaotikusan működött, de akkor is...
Tanulság: fejétől bűzlik a hal, ha a főnök gyengekezű, alkalmatlan, a volt kolléganőmhöz hasonló talpnyalók elpofátlanodnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!