Pattanásos ember hova mehet dolgozni?
Figyelt kérdés
A létező összes orvost végigjártuk, minden rendben mindenhol, a pattanások mégse múlnak el, pedig elmúltam már 20 éves.
Hova fognak felvenni így dolgozni?
2016. febr. 12. 13:17
21/23 anonim válasza:
Nalunk a marketing manager ( a fönök utani masodik ember gyakorlatilag) neha total pattanasos. Meg szegenynek alapbol csunya az arcböre. Evek ota ott van, senkit sem zavar a börhibaja ( max. esztetikailag, de nem szakmailag). Ha nö vagy siman lesminkeled, legalabb a nagy reszet. Estenkent mosd at a böröd kamillateas, körömviragos vagy teafas szappannal ( csak termeszetes " natur szappan", csodat tesz.
22/23 anonim válasza:
Üsd be a Google-ba hogy Vityi Péter, és rájössz hogy a pattanásaid csak olcsó kifogások.
23/23 anonim válasza:
Én fiú vagyok, nekem vitamincsomagtól elmúlt.
Napi 1 csomag étkezés közben, már az első héten elkezd javulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!