Pattanásos ember hova mehet dolgozni?
A létező összes orvost végigjártuk, minden rendben mindenhol, a pattanások mégse múlnak el, pedig elmúltam már 20 éves.
Hova fognak felvenni így dolgozni?
szerintem ilyen egészségügyi dolgok az egészségügyben, az eladásnál (pl: bolti eladó, hentes pult), szépségiparban (vagy lehet pont előny, ha "bizonyítani akarnak"), vendéglátás (pl: csapos, szakács) jelenthetnek hátrányt...
pl pattanásos takarító, biztonsági őr, programozó, designer, taxi sofőr, újságos...simán lehet az ember...ott nem figyelik ezt annyira szerintem, hogy problémát jelentsen...
22F
Ha ennyi eszed van, hogy nem tudod leszűrni az előző válaszoló írásából a lényeget, akkor igen, takarításnál nem lesz jobb melód soha.
Ennyi ésszel szabadlábon...
lehet nem a pattanással, hanem a hozzáállással van baj...
22F
Láttam már pattanásos vezérigazgatót.
Amúgy érdemes lenne a táplálkozásodon változtatni, mert nem mindegy, hogy mit eszel. Pl. én ahogy eszem valami tejterméket, egyből tiszta pattanás leszek, pedig nincs igazolt tejérzékenységem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!