Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Pattanásos ember hova mehet...

Pattanásos ember hova mehet dolgozni?

Figyelt kérdés

A létező összes orvost végigjártuk, minden rendben mindenhol, a pattanások mégse múlnak el, pedig elmúltam már 20 éves.

Hova fognak felvenni így dolgozni?

2016. febr. 12. 13:17
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

Nem eszem zsíros, fűszeres dolgokat, kenyeret meg tejes dolgokat is ritkán.

Akkor kezdek el kipattogni mikor megjön a menstruációm, bazi nagy pattanások lesznek rajtam, és mire elmúlnának már jön a következő menstruáció. Hormonális téren is szintén minden rendben van velem.

2016. febr. 12. 13:50
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem a pattanásaid számítanak, hanem az, hogy milyen végzettséged van. Oké, valószínűleg modell (bár ma már ki tudja, amikor a különleges a divat), vagy színésznő nem nagyon lehetsz, de azért ezeken kívül van még sok szakma. Sok esetben egyáltalán nem is látszik az arcod, pl. számítógépes munkák, cégeknél háttérben dolgozók, telefonos segítségnyújtás (ha több nyelven beszélsz nagyon jól fizet).
2016. febr. 12. 13:55
 13/23 anonim ***** válasza:
0%
Bányába, lőtérre mozgó célnak...
2016. febr. 12. 13:56
 14/23 anonim ***** válasza:
33%
Mi lenne, ha egyszer-kétszer orvos helyet kozmetikushoz mennél el ??
2016. febr. 12. 13:58
 15/23 A kérdező kommentje:
Dolgoztam már telefonos helyen, egy betanult szöveget kellett elmondani az embereknek, 3 nap alatt kirúgtak, és addig végig csakis engem cseszegettek a 20 ember közül, hogy én szar vagyok, nem jól mondom, nemcsoda, ha leteszik az ügyfelek, holott a többi 19 embert se hallgatta meg senki, nekik is ugyanúgy lerakták, őket mégis bátorították, hogy menni fog ez, ügyes vagy, belejössz... Mondjuk azóta őket is kirúgták, de engem meg egyből kiszúrt magának a főnök ott is...
2016. febr. 12. 14:00
 16/23 anonim ***** válasza:
21%
Horrorfilmbe statisztának?
2016. febr. 12. 14:01
 17/23 A kérdező kommentje:
Rendszeresen járok kozmetikushoz meg kozmetológushoz...
2016. febr. 12. 14:01
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
Te mindezekért a pattanásokat hibáztatod? Hallottál már alapozóról, korrektorról? Elfedi tökéletesen. Én is pattanásos vagyok, sose volt gondom egy munkahelyen sem, senkit nem érdekel ha pattanásos az ember, az meg annál inkább ha buta, tudatlan, bénázik, hisztis, barátságtalan. Hogy hova vesznek fel dolgozni leginkább a végzettségedtől függ.
2016. febr. 12. 14:24
 19/23 anonim ***** válasza:
33%
Havonta 3x6-7 perc szolarium nekem sokat segit :-) De volt munkahelyem mar akkor is, amikor erre meg nem jottem ra... :-)
2016. febr. 12. 14:49
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
Telefonos és telefonos munka között sok különbség tud lenni :) Eleve azok a jók, ahol téged hívnak fel, tőled kérnek segítséget és nem te akarsz valakire rátukmálni dolgokat. Mondjuk az ilyen általában külföldről jövő hívásokhoz perfekt nyelvtudás kell, lehetőleg több nyelvből.
2016. febr. 12. 18:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!