Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Melyik a rosszabb munkahely?...

Melyik a rosszabb munkahely? Ahol rengeteg a munka, vagy ahol semmi munka nincs?

Figyelt kérdés
Az egyik fárasztó, a másik pedig baromi unalmas. Szerintetek melyik a rosszabb? A fizetés ugyanaz, túlóra egyik helyen sincs.
2016. febr. 1. 11:32
 1/10 anonim válasza:
73%
Nem tudom...bár engem inkább az unalom öljön meg mint egesz nap intézni csinálni nyomatni!
2016. febr. 1. 11:35
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
én csináltam mindkettőt messze a legrosszabb az unalmas meló, gyökkettővel telik az idő és semmi értelme.
2016. febr. 1. 11:42
 3/10 anonim ***** válasza:

Egyik se jó. Nekem olyan a munkám, hogy ez a két időszak váltakozik.

Ha rengeteg a munka, akkor azok általában határidős munkák, ami nagyon nagy stresszel jár.

Ha nincs, akkor unalmas és baromi lassan megy el egy nap és annyira feleslegesnek, haszontalannak érzem magam.

Én nagyon élvezem azokat a napokat, amikor valahol a kettő között van a munka mennyisége.

2016. febr. 1. 11:48
 4/10 anonim ***** válasza:

Szerintem az unalmas a rosszabb...mondjuk a másik meg stresszesebb, bár azt lehet kezelni.

Az unalmasnál az embernek olyan érzése van folyamatosan, hogy sose telik le a munkaidő.

2016. febr. 1. 11:52
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
szerintem is az a rosszabb ha nincs meló, volt olyan munkahelyem ahol voltak úgymond "lyukas órák" és nem volt mit csinálni, hát halálra untam magam, 5 percenként néztem az órát mikor telik le már a munkaidőm, amikor volt mit csinálni szinte elrepült az idő, és nem fáradtam el annyira mint az unatkozásba.. :)
2016. febr. 1. 12:43
 6/10 anonim ***** válasza:
Nekem eddig csak olyan munkahelyeim voltak, ahol hajtás volt egész nap. Szívesebben kipróbálnék egy olyat, ahol lehet ücsörögni és semmittenni, de sajnos ilyet nem ismerek! Nem hiszem, hogy unatkoznék, mert egy 3-4 órás vonatúton is el tudom magam azzal szórakoztatni, hogy csak bambulok ki a fejemből és álmodozom, történeteket kreálok a fejemben, stb. Mire feleszmélek, már vége is az útnak. Szóval a nyolc órás munkaidőt is végigálmodoznám, ha nem lenne mit csinálni. :) Az legalább nem lenne olyan stresszes, mint a mostani, ahol hajtás van, és naponta nézik szám szerint a teljesítményedet. :(
2016. febr. 1. 16:16
 7/10 anonim ***** válasza:

ahol semmi munka nincs, az kiakasztó. én kínomban már rejtvényújságot vittem be, csak azt meg baromi gyorsan kellett az asztal alá dugni, amikor nyílt az ajtó, mert munkát nem adtak, de ha ilyesmivel foglalta le magát az ember, azért kirúghatták... az egyedüli elfogadott időtöltések melón kívül a dohányzás meg az evés volt, hát híztam vagy tíz kilót, de a többiek is negyedóránként mentek cigiszünetre...

na de ugyanennél a cégnél amikor nyüzsgő időszak volt, akkor meg ötféle dolgot kellett csinálni egyszerre, mindegyiket félbeszakították a következővel, és ha az összevissza kapkodás miatt elcsesztem vmit, jött a lecseszés... szóval nem tudom, ez a rosszabb vagy az állandó üresjárat...

2016. febr. 1. 17:36
 8/10 anonim ***** válasza:

Egyik sem jó, de én agyhalott leszek, ha nincs mit csinálnom egész nap. Vánszorog az idő és jobban elfáradok, mintha pörögni kellene.

Az sem jó, ha rohanok egésznap és sosem érek a végére, de én ezt jobban viselem, gyorsabban megy az idő.

2016. febr. 1. 18:12
 9/10 anonim ***** válasza:
Én 3 óra elteltével ránéztem az órámra a melóhelyen és kiderült,hogy csak tíz perc telt el azóta.
2016. febr. 1. 20:44
 10/10 A kérdező kommentje:

Egyetértek itt a többséggel, szerintem is rosszabb a semmittevés. Az előző munkahelyemen mindig panaszkodtunk micsoda hajtás van, de mióta az új helyemen vagyok, szinte visszasírom a régit. Egész nap csak nézem a falat, szinte vánszorog az idő, napi 10 kaja- és pisiszünetet tartok, csak hogy valamit tudjak kezdeni magammal.

7-es, mi véletlenül nem ugyanazon a helyen dolgozunk? :D Teljesen ugyanaz a helyzet, mint nálatok. Csak alkalmanként van meló, akkor sok, és mikor nem adnak semmi feladatot, akkor is rossz néven veszik, ha mást merünk csinálni. Vagyis marad a falbámulás 8 órán át...

2016. febr. 1. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!