Romastratégia. Nekünk, magyaroknak lesz rosszabb?
Nagyon sok.
Ne aggódj, majd kimennek Kanadába arra hivatkozva hogy megszurkáltuk őket, és akkor lesz hely nekünk is.
"A magyarokat ki akarják zavarni az országunkból!Elszaporítják ily módon a romákat,akik elvégzik a piszkos munkát."....
Na ekkora hülyeséget már régen olvastam! De tényleg kiváncsi lennék hogy bizonyos emberek tényleg ennyire buták hogy azt gondolják, van valami hatalmak feletti embercsoport aki már évezredek óta irányítja a világot és pont most jutott eszébe hogy elzavarja a magyarokat azáltal hogy pár száz év alatt a romák többen lennének mint a magyarok???
Az ilyeneket hol a fenében találják ki???
És milyen logikátlan embernek kell lenni hogy valaki ezt be is kajálja??
Nekem van rossz tapasztalatom a romákkal és nekem is elegem van belőlük de ekkora idiótaságokat egyszerűen képtelen lennék kitalálni!!!
"Az utolsó roma felzárkóztató program eredménye:-több száz millió és a résztvevő romák 10%a tudott elhelyezkedni!Gratulálok!!!"
Azt is tedd hozzá, hányan dolgoznak ebből még ma is.
Nem tudom ki pontozta le az előző válaszokat, többek közt az enyémet is, de nagyon nincs tisztában a mai helyzettel.
Gratulálok!
#5 danii
Rengetegen pontoznak politikai kérdésnél miközben itt semmi értelme ennek!
Legjobb lenne itt kivenni ezt a lehetőséget mert végeredményben itt nem hasznosságról döntünk hanem "útálatról".
Akárkivel nem értek egyet én politikánál soha nem pontozok és szerintem ezt kéne másoknak is tennie...
Tisztelt zoli7980.
A kulcsszón statisztika! A számok nem hazudnak,a többihez viszont kell egy kis ész is,hogy továbbgondold az eseményeket.Gondolom nem Kelet-Magyarországon élsz,és nem látod azt hogy az oviban már átlagban fele roma származású gyerek és gondolom nem láttad ugyanezt az óvodát még 20-30éve.Élj csak az álomvilágodban!
De tényleg kiváncsi lennék hogy bizonyos emberek tényleg ennyire buták hogy azt gondolják, van valami hatalmak feletti embercsoport aki már évezredek óta irányítja a világot és pont most jutott eszébe hogy elzavarja a magyarokat azáltal hogy pár száz év alatt a romák többen lennének mint a magyarok???
Az ilyeneket hol a fenében találják ki???
És milyen logikátlan embernek kell lenni hogy valaki ezt be is kajálja??
Nem vagy túl májer magyar történelemből úgy látom!A magyarokat mióta bejöttek Európába el akarják űzni,csak most stratégiát változtattak.A romák száma Magyarországon 20év alatt megtízszereződött.Most kb 1millióan vannak.Szerinted hányan lesznek 20év múlva?
Teljesen rosszul gondolja!!!!
Ugyanis tiszaújvárosi vagyok csak fiatal koromban feljöttünk pestre. De a családom jó része arrafelé él(Sajószentpéter,Nyékládháza).
Pontosan ismerem a cigányokat, higgye el...
csak én nem egy tervet látok itt hanem egyszerűen egy csomó bűnözővé vált embert akik között ott vannak a kivételek.
És higgye el, gondolkodtam én eleget de soha nem jutottam arra hogy van egy felsőbb hatalom akiknek az lenne az érdeke hogy a magyarok kihaljanak és helyüket a cigányok vegyék át.
Bár azt is tudom hogy az ilyen embereket lehetetlenség meggyőzni hogy illogikus amit gondolnak!
ugyan ki a fene gondolná hogy jó lenne ha egy csomó piti bűnöző lakna csak itt. És ha ezt nem csinálták meg évezredekig akkor miért pont most gondoltak erre.
De a világvégehívőket, a "kisérleteznek rajtam az UFO-k" hívőket stb nem hiszem hogy ész érvekkel meg lehet győzni...
De tessék, logikusan győzzön meg hogy úgy van ahogy gondolja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!