Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mi vesz rá valakit arra, hogy...

Mi vesz rá valakit arra, hogy bolti eladó legyen?

Figyelt kérdés

A fizikai munkásokat még meg is értem, mert azért minden nap alkothatnak valamit. De a bolti eladóskodásban hol marad az önmegvalósítás? Értem én, hogy a munka azért van, hogy pénzt keressen vele az ember, de én például nem lennék képes bolti eladó lenni, vagy csak akkor, ha már amúgy is mély depresszióban vagyok.

De akkor tuti nem beszélgetnék mosolyogva a boltban, eladóként.

Nem kötekedni akarok a kérdéssel, csak valaki fejtse ki nekem, hogy egy okosabb ember miért mehet el bolti eladónak :)

2016. jan. 29. 18:53
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Egyrészt láttam már mosolygós Tesco meg Spar kasszást, de én eladóról beszéltem, kisboltokban.
2016. jan. 30. 10:28
 22/25 anonim ***** válasza:
Anyukám azért lett ruhaboltban eladó, mert világéletében a varrás és a ruhák érdekelték.
2016. jan. 30. 23:09
 23/25 anonim ***** válasza:
94%

20-as!

boncmester: mert iszonyú jól lehet vele keresni, és hidd el, ha valakinek van gyomra hozzá (mint nekem is) akkor marha érdekes, és izgalmas is tud lenni, ugyanis a pathológus a boncmester vizsgálatai alapján állapítja meg a halál okát

- idősgondozó (azok akik etetik, fürdetik, pelenkázzák az öregeket): ehhez van, akinek van motivációja, önfeláldozó, szeret másokon segíteni, és ebben is nagy lóvé van (igaz külföldön)

- kukás (nem a sofőr, hanem aki emelgeti a kukákat!): itt is csak ismételni tudom magam, sokat lehet keresni vele, itt Szabolcsban nettó 150 ezer forintnál kezdődik egy kukás fizetése! Egyszerű munka, és igen sok értéket kiszednek ők a kukából! ;-)

- az a laboratóriumi dolgozó, aki a széklet - és vizeletmintákat vizsgálja: ilyen nincs, hogy csak ezt a két mintát vizsgál, általában a kórházakban MINDENFÉLE testből származó mintát vizsgálnak. Érdekli ez a téma, egyébként elég sokat kell hozzá tanulni, kutatás is kapcsolódhat hozzá, komoly karriert lehet befutni vele.

2016. febr. 5. 09:58
 24/25 anonim ***** válasza:
100%

20-as vagyok.

Korrekt válaszok, köszönöm! :)

2016. febr. 5. 13:40
 25/25 anonim válasza:
Hát én például most érettségin vagyok, de ott akarom hagyni, hogy átmenjek szakra.. Igen, bolti eladó szakra. :)
2017. febr. 14. 18:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!