Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mi vesz rá valakit arra, hogy...

Mi vesz rá valakit arra, hogy bolti eladó legyen?

Figyelt kérdés

A fizikai munkásokat még meg is értem, mert azért minden nap alkothatnak valamit. De a bolti eladóskodásban hol marad az önmegvalósítás? Értem én, hogy a munka azért van, hogy pénzt keressen vele az ember, de én például nem lennék képes bolti eladó lenni, vagy csak akkor, ha már amúgy is mély depresszióban vagyok.

De akkor tuti nem beszélgetnék mosolyogva a boltban, eladóként.

Nem kötekedni akarok a kérdéssel, csak valaki fejtse ki nekem, hogy egy okosabb ember miért mehet el bolti eladónak :)

2016. jan. 29. 18:53
1 2 3
 1/25 Sunshinedoll ***** válasza:
78%

Lol, igazi privilégiumos p-cs lehetsz :D

Szoktál vásárolni boltban? Akkor kinek képzeled magad, hogy így beszélj az eladókról? Kiszolgálnak és segítenek neked elkölteni a pénzed. Fogd be a szádat és add meg a tiszteletet!

2016. jan. 29. 18:55
 2/25 anonim ***** válasza:
99%

"A fizikai munkásokat még meg is értem, mert azért minden nap alkothatnak valamit."

Gondolom tíz méternél közelebbről még nem láttál fizikai munkát.

2016. jan. 29. 18:57
 3/25 anonim ***** válasza:
87%
Az, hogy nem akart/nem tudott felsőoktatásba menni, és maradt neki ez. Akármennyire szükség van eladókra, és akármennyire megadom a tiszteletet, teljesen egyértelmű, hogy önként csak az megy eladónak, aki kényszerhelyzetben van, vagy nincs motivációja semmi másra.
2016. jan. 29. 18:58
 4/25 A kérdező kommentje:
Nem igazán értem, hogy mi ez a néhány támadó reakció... Semmi rosszat nem akartam írni.
2016. jan. 29. 19:01
 5/25 anonim ***** válasza:
73%
Nagyon egysíkúan szemléled a helyzetet, attól még, hogy neked nem fekszik ez a munkakör másnak lehet, hogy kifejezetten bejön, hogy emberekkel barátkozhat.
2016. jan. 29. 19:03
 6/25 anonim ***** válasza:
98%
Őszintén, te mikor láttál egy tesco vagy lidl eladót barátkozni akárkivel? Unottan, gondterhelten ücsörögnek ott, és pókerarccal húzogatják le a májkrémeket. Nyilván ha valakinek saját vállalkozása van, és ő az eladó, az megint más.
2016. jan. 29. 19:05
 7/25 anonim ***** válasza:
100%
kell a pénz.És egy bolti eladóra mindig szükség van.
2016. jan. 29. 19:11
 8/25 anonim ***** válasza:
87%
Én dolgoztam több áruházban is diákként, illetve gyakornokként. Az az igazság, hogy több diplomás kollégám is volt, akik valami miatt nem találtak jobb állást. A pénz meg ugye nagy úr. Vidékről ne is beszéljünk. Az egyik nyugati országrészben lévő hipermarketben tornyosával állnak az önéletrajzok, sima bolti eladónak, szinte nem lehet bekerülni... Keleten a helyzet még rosszabb. Gondolom budapesti vagy, és ezért van ez az iszonyatosan beszűkült kxcsxg sznob látásmódod. Tudod, Magyarország jobban teljesít.
2016. jan. 29. 19:14
 9/25 anonim ***** válasza:
100%

8: Ezzel ugyanazt mondod, mint én, hogy a kényszer viszi rá az embert, ha:

1; Nincs végzettsége

2, Van, de nem tud vele elhelyezkedni

2016. jan. 29. 19:16
 10/25 anonim ***** válasza:
97%
De van olyan aki azért lesz bolti eladó, mert megtalálta a hivatását és ez az. Nem minden eladó bunkó és unott! Talán, ha a vevők is kedvesebbek lennének ők se lennének olyan morcosak.
2016. jan. 29. 19:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!