Te betegen is bemész munkahelyre?
Betegszabi nagyon nem éri meg. Munkahelyen is meg lehet gyógyulni. Egy kis vírus ide-oda úgyis munkába menet kaptam el.
Ha beteg vagy, de még tudsz járni, bemész munkába?
"tüdőrák szanatórium"
A tüdőrák nem zavar túlzottan, az rohadtul nem fertőző. Valószínűleg a TBC-re gondolsz. Az ellen meg van oltás.
Amúgy nem értem, milyen további válaszokat vársz, az emberek egyik fele bemegy gennyet köpködve munkába, a másik nem, harmadik eset nemigen van.
Nagyon hálás vagyok azoknak a kedves munkatársaknak, akik nem osztják a te nézeted, ugyanis a maradéktól szoktam elkapni azokat az agresszív, antibiotikum-rezisztens bacikat, amik miatt táppénzre kell mennem. Szerencsére ritkán.
Ha beteg vagyok, akkor nem megyek be. Akkor úgysem bírok bemenni se, nemhogy dolgozni.
Azzal nem értek egyet, hogy a beteg emberek a kevés táppénz miatt inkább bejárnak dolgozni és megfertőznek mindenkit a hatalmas irodában, aztán még díjat is kapnak érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!