Hol tud utána nézni egy főnök az érettséginek vagy a diplomának?
Figyelt kérdés
Hol van erre hivatalos út, mert elvileg az adott iskola nem adhatja ki az adataidat.Kitől lehet megkérdezni?2016. jan. 9. 19:20
1/14 anonim válasza:
Csak akkor néznek utána, ha nagyon komoly helyre mész, amúgy leszarják, az első benyomás a fontos és a rátermettség.
2/14 anonim válasza:
Nem kell az iskolának kiadnia az adataidat. Egyszerűen csak megmondja ő a diploma sorszámát, ők meg, hogy tényleg kiállították-e.
3/14 anonim válasza:
Az új rendelettel kapcsolatban,-- hogy csak akkor állhat munkába a dolgozó, ha igazolja a vizsgáit, végzettségét -- olvastam, hogy van , ahol minden bizonyítványt nyilván tartanak.
4/14 A kérdező kommentje:
Hát bejegyzett érettségivel nincs is gond de hol lehet ma olyat kapni.....
2016. jan. 9. 19:45
5/14 anonim válasza:
A kérdésből nem derül ki,hogy te a főnök vagy-e vagy az alkalmazott...A főnöknek nem kell utána néznie. Ugyanis ha az állás betöltésének feltétele az érettségi/diploma,a felvételt nyert alkalmazottnak BE KELL tudnia mutatni saját kezűleg a bizonyitvanyait,ha nem tudja, azt jelenteni NINCS.
6/14 A kérdező kommentje:
Hát az utolsónak mondanám, hogy bármikor bárki be tud mutatni bármit, nem ez volt a kérdés!!! A kérdés az az, hogy ha bemutat vki vmit ,akkor azt hol lehet ellenőrizni!?
2016. jan. 9. 20:34
7/14 anonim válasza:
Csak most olvastam végig a válaszokat,eddig csak a kérdést neztem,tehát akkor te az érettségi nélküli alkalmazott vagy. Ha nem tudod bemutatni a papirjaidat,a főnök nem téged vesz fel. Nem is értem az egészet,sokan már az allásinterjura viszik a bizonyítványokat. A főnök nem fog nyomozgatni,egyszerűen nem vesz fel.
8/14 anonim válasza:
Nem nézik. Max kormány intézményben vagy mi..
9/14 anonim válasza:
Sajnos te fogalmaztad meg rosszul a kérdést és csak most derült ki,hogy a bizonyitvany valodisagat akarod ellenőrizni, ezzel kellett volna kezdened, ha nem vagy egyértelmű ne várj hasznos válaszokat.
10/14 A kérdező kommentje:
Elmondom még egyszer, az egyértelműt.......elmész egy munkahelyre ott bemutatsz egy érettségit, a főnök, hogy tudja leellenőrizni az eredetiségét????
Mi ezen érthetetlen, a kérdést nem csak olvasni kell, hanem értelmezni is, s logikai úton levezetni, aki meg nem tud hasznosat írni, az ne írjon :) Köszönöm! :)
2016. jan. 9. 20:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!