Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Szerintetek ez hogy fog majd...

Szerintetek ez hogy fog majd elsülni?

Figyelt kérdés

Arról van szó, hogy már 2 napja képtelen vagyok bemenni a munkahelyemre. Egy boltban dolgozom. Rendszeresen megaláznak az emberek,meg is akart támadni egy illető. Ezek a dolgok annyira depresszióssá tettek, hogy az járt a fejemben,hogy felkötöm magam. Semminek érzem magam a történtek miatt. A telefonban megígértem a főnökhelyettesnek,hogy holnap őszintén elmesélem miért nem mentem be. Ha bevallom, hogy annyira kiboritanak rendszeresen,hogy már az öngyilkosságig jutottam szinte, akkor mit fog reagálni majd?

Nagy szükségem van a segítségre. 27/f

2016. jan. 8. 13:05
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Az az őszinte igazság,hogy abban reménykedem,hátha kapok segítséget is a vallomásom után. Bár nem tudom elképzelni, hogy milyen módon tudna segíteni nekem.
2016. jan. 8. 13:09
 2/11 anonim ***** válasza:
Valszeg az fog történni, hogy megállapítják alkalmatlan vagy és felmondanak neked. Segítséget - pszichológust - nem fognak intézni, fizetni neked, maximum ajánlanak egyet.
2016. jan. 8. 13:18
 3/11 anonim ***** válasza:
Kérdező: Leírnád nekünk hogy az a megalázás miben nyilvánul meg? Egyébként, függetlenül attól mennyire megbízható és jó melós vagy, ajtót fognak mutatni, sajnos ez így megy.
2016. jan. 8. 13:21
 4/11 A kérdező kommentje:
7 éve csinálom már ezt. Azóta teljesen felemésztett
2016. jan. 8. 13:21
 5/11 A kérdező kommentje:
Mindenféle dagadt állatnak lehordanak, illetve meg akarnak verni csak mert nem tetszik a pofám.
2016. jan. 8. 13:23
 6/11 A kérdező kommentje:
Bejött múltkor egy banda és már egyből kérdezték,hogy hol vagyok,mert most meg fognak b...ni.... Hogy lehet így bánni a másikkal?
2016. jan. 8. 13:27
 7/11 anonim ***** válasza:
88%
Te jó isten, milyen helyen dolgozol te? A cigánytelep közepén?
2016. jan. 8. 13:29
 8/11 anonim ***** válasza:
Ha te is úgy érzed hogy nem tudod kezelni ezt a helyzetet, akkor bizony valahogy március környékén váltani kell, vagy előbb ha van rá lehetőséged. Januárban azért ne nagyon akarj felmondani.
2016. jan. 8. 13:32
 9/11 anonim ***** válasza:

Mit fog reagálni, ki fog rúgni. Esetleg segített volna, ha nem szó nélkül bújsz el a munka elől, hanem előre tájékoztatod, hogy pszichés gondjaid miatt nem számíthat rád bizonytalan ideig, de így utólag...

Megjegyzem 15 kereskedelemben eltöltött év után, hogy durván eltúlzod a dolgot, modortalan, durva vevők mindig vannak, némelyik a külsődbe, némelyik az általa vélt szellemi képességeidbe köt bele, páran megpróbálnak meggyanúsítani, hogy rosszul adtál vissza, vagy nem azt adtad, amit ő kért, holott kezében a pénz, meg a kért termék... de ha minden eladó szó nélkül otthon depizne, hát érdekesen nézne ki a világ.

2016. jan. 8. 14:11
 10/11 A kérdező kommentje:
7-es! Nem cig. Telep, magyarok csinálják ezt velem. 8-as nem fogom bírni márciusig, fogalmam sincs mi lesz... Senki sem érti meg a problémám, és nincs akitől segítséget kérjek. Semmibe sem tudok kapaszkodni
2016. jan. 8. 14:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!