Köteles vagyok visszamenni 21-23h-ig túlórázni ha a munkaidőm egyébként 6.30-15h-ig tart?
Elment egy ember, és nem vesznek fel senkit. Helyette szétdobják a munkáját és csinálhatjuk túlórában. Köteles vagyok én, akinek a munkaideje 6.30-15-ig tart, visszamenni este 21-re és 23-ig ott szopni a bránert, majd éjfélre hazaérni és a reggel 6.30-ra teljes harci díszben megjelenni?
A főnök annyit mond, kötelező túlóra elrendelhető, ő most elrendeli aki nem csinálja annak hello.
És hogyan állunk a két műszak közti pihenőidővel?
Mert 23 és 6.30 közt....
Ugye...
"hogy túlóra elrendelhetö"
Ja és ezt már vártam: nincs benne!!!!! Egy árva szó sincs benne a túlóráról.
" Próbáld ki, hogy nem mész be! "
Ez meglesz garantálom. Jövő hét hétfőn lesz az első iylen túlóra már szóltam hogy sorry-családi program, nem tudok menni.
De menni kell mondták. Nem megyek, mondtam.
EGyelőre ebben maradtunk.
Kötelező túlórát rendelhet el, de így, hogy nincs még 8 óra sem két műszak között, szinte biztos vagyok benne, hogy nem szabályos (jogszabályi indoklást ne várjatok tőlem).
Szerintem munkahely váltás. Amúgy lehet, hogy nem merne kirúgni, csak fenyeget. Ha 1 ember kiesése ekkora galibát csinál, akkor kettő, vagy több még szarabb lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!