Ciki, hogy 28 évesen még sosem dolgoztam és még mindig otthon lakom?
Nem egészen értem, miért ne tudnál dolgozni apád cégénél, a diplomád előtt is, hogy tapasztalatot szerezz. Érdekel egyáltalán az a meló? Ahogy sorba írod a válaszokat, két lehetőség fogalmazódott meg bennem:
- Totál depressziós és életképtelen vagy, mindenféle önálló elképzelés és motiváció nélkül. Apu végül bedugott valahova (nem véletlen, hogy csak levelezőre jársz), és megszabta, mit fogsz csinálni hátralévő életedben, te meg ráhagytad, mert tökmindegy.
- Ótvar nagy kamu az egész.
Apád cége szar hely, ahol éhbérért güriznek, még a saját fiacskája is?:D
Egyébként tapasztalatszerzésről írtam/írtunk többen, de persze ha neked jó dagonyázni a langyos pocsolyában (nem csak most, diplomaszerzés után is), akkor tedd bátran, a te dolgod.
Kérdező, szövegértéssel bajok vannak? xD Pont azt mondta a másik, hogyha úgyis átveszed apádtól a céget és olyna jó hely, akkor miért nem dolgozol már most is??
Amúgy meg hagyd őket, tipikus magyar szemléletben élnek. Szerintük az életben kötelező szenvedni.
Biztos a fiamra bíznám a cég vezetését, ha 28 éves koráig egy percet sem dolgozott, és nem is akar, és ezzel párhuzamosan 10 év alatt sem szerzett diplomát sem.
Biztos büszkék rád a szüleid, hogy milyen szorgalmas, okos, jóképességú fiuk van.
Értem, akkor elnézést, hogy félreértettem. Egyébként meg már megy annyira jól a cég, hogy alig kell bejárnia és tudja egyedül is csinálni. ha fizikai munka kell akkor sokszor megyek és segítek, de a kapcsolattartást azt ő intézi, mert ő ismeri személyesen az ügyfeleket.
Egyébként meg nem értem mi ez a magyar mentalitás. Mindenkit utálni kell azért, mert nem úgy viselkedik, ahogyan azt elvárnák tőle? Kényszerűen be kellene állnom a sorba a szenvedők közé, hogy aztán én is mutogassak másokra, akik jelenleg az én cipőmben járnak? Az a gond, hogy képtelenek az emberek együtérezni és visszatetsző az, ha másnak könnyebb a sorsa/ van pénze...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!