Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Nektek mi a véleményetek az...

Nektek mi a véleményetek az "antiszoci" kollégáról?

Figyelt kérdés

"Jó reggelt"

"Jó reggelt"

"Hogy vagy?"

"Jól és te?"

"Én is"

Kb ennyi lenne :D

Érdekelne a véleményetek, titeket zavarnak az ilyen emberek?

2015. dec. 31. 19:00
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
10# Ugyan ez van nálam is, csak szerintem ezért ferde szemmel néznek rám.
2016. jan. 1. 12:46
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Én is iyen vagyok.Végzem a saját dolgom.Ha valami valóban számomra is érdekes témát hozznak fel akkor hozzá tudok szólni is,de ez igen csak ritkaság.Többsége nálam idősebb,de akik velem egy korúak kb vagy kicsit fiatalabbak azokkal sem megyek sokra,mert nem lehet velük,max a sablon szöveg lehet. De meg is gondolando lenne,hogy mit mondjon az ember,mert olyan pletyka fészkek és többsége kétszínű is közben egymás s*ggét nyalják...

Ne foglalkoz ezzel kérdező.Végezd a dolgod te is!

2016. jan. 1. 22:21
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Engem az szokott idegesíteni mikor kimegyek a konyhába kávét főzni és jön bőbeszédű kolléganő és percekig feltartana mikor nekem menni kellene dolgozni, mert millió munkám van.

Persze az irodában ahol vagyok már beszélgetek a többiekkel, de a folyosón, mosdóban, konyhában nem szeretem, ha feltartanak.

Dolgozni járok be nem csevegni.

2016. jan. 2. 08:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!