Dec 24én délben zárnak a boltok a Kereskedelmi Dolgozók Szakszervezete szerint, mert jogszabály tiltja a további üzemet-de akkor nekem miért kell 18-ig lennem 24-én?
Milliószor hallom a rádióban tvben hogy a ker szakszerv nyilatkozik az új jogszabályok miatt 24-én délben zárniuk kell a boltoknak 25-26án eleve ki se nyithatnak, nagyon kevés kivétel van, a 24-e alól gyakorlatilag semmi, a későbbi napokra is max benzinkutak boltjai, pályaudvarok, repterek boltjai.
Hát én egy mezei bolti eladó vagyok, egy lakótelepi kisboltban. Nem családtag nem tulaj. Dec 24-én is nyitva kell lenni 18-ig egyébként 20-ig lennénk de most „nagyvonalúan engedélyezték a 18-as zárást.
És még egyszer: ez egy lakótelepi semmi boltocska. Nem egy reptéri bolt.
Akkor mi a fenének hallom ezt naponta 10x hogy délben zárni kell mert jogszabály így meg úgy?
Ennyit ér a jogszabály? A tulaj úgy dönt hogy nyitva kell lenni és pont. Az alkalmazott meg mit tehet ha szeretne még másnap is állásban lenni? Bólogat.
Egyáltalán lehet neked olyat tanácsolni, amivel tudsz is kezdeni valamit? Nyilvánvaló jogsérelem ért. Mit teszel? Ennyit kérdezgetsz: hogy lehet ez? Hogy lehet ez...
Most tegyünk feljelentést helyetted, vagy mi? Mondjuk azt, hogy igazad van? Megvolt. Még mit vársz erre a kérdésre?
hogy nezne ki ebedszünetben?
Ebédszünet 19.21kor?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!