Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ezt jellezzem a diákszövetkeze...

Ezt jellezzem a diákszövetkezetnek vagy felesleges, úgy se csinálnak semmit?

Figyelt kérdés

Pénteken dolgoztam egy cégnél ahova diákszövetkezet közvetített ki. Hónapok óta néha-néha bejárkálok oda alkalmanként, de elég nyomorék banda az egész. Folyamatosan szekálják a diákokat, főleg engem. Pénteken én vtam egyedül, ezért egész nap engem csesztettek. Igen, néha béna vagyok, de ki az aki mindent tökéletesen csinál, főleg 20 évesen? Viszont van 1 diák akinek meg nyalják a s...t, ami már már csak irritál, mert Ő is ugyanolyan mint én csak Ő már betanult mindent. A cég gyakran azt is megcsinálja, hogy ha az a konkrét diák nem megy akkor inkább hetekig nem kér egyetlen diákot sem. Olyan is előfordult már, hogy Ők panaszkodtak a diákszövetkezetnek, hogy szarul csinálok mindent, inkább engem ne is küldjenek oda. Én igyekszem mindent megtenni, hogy elvégezzek jól mindent, de már már feladtam, egyszerűen hiába teszek bármit is, meggebedhetek akkor is csak szekálnak. Hogy lehet, hogy ennyire retardált az egész banda? Most azon gondolkozom, hogy ha hívnak is, oda többet nem megyek.

Mindenesetre az lehetséges, hogy a héten szólok a diákszövetkezetnek, hogy állítsák már le Őket. Vagy hagyjam, úgy se csinálnak semmit?

2015. dec. 20. 22:15
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Én azèrt kíváncsi lennék a másik fél verziojara is...
2015. dec. 20. 22:29
 2/10 A kérdező kommentje:

Hát persze, az kimaradt, hogy ez egy jó hírnevű cég, ezért nem véletlen a kulcsszó...

De látom már van ellenállás.

De gondoskodom róla, hogy ennek a cégnek a gyarlósága, az, hogy hogyan bánik a dolgozóival ki derüljön!!!

2015. dec. 20. 22:32
 3/10 anonim ***** válasza:

Aztán téged fognak rágalmazást beperelni. :) 20 évesen lehetne több eszed.

Sehol sem szeretik azokat, akik bénáznak. Az első pár alkalmat még el szokták nézni, de a sokadik már tényleg ciki.

Ilyen indokkal meg képen röhögnek téged. Ne legyél féltékeny arra a másik diákra, biztos meg van rá az ok, miért kedvelik jobban, mint téged.

2015. dec. 20. 22:54
 4/10 A kérdező kommentje:
Nem fogják tudni, hogy ki ír róluk csúnyákat :) :) :)
2015. dec. 20. 23:11
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Èn a helyedben magamba szállnék inkàbb...
2015. dec. 20. 23:14
 6/10 A kérdező kommentje:

Csak annyit mondanék, hogy máshol nem szidtak, szerettek, itt meg nem beszél velem senki sem, nem fogadnak el.

De sebaj, meg lesz még ennek a böjtje. :)

2015. dec. 20. 23:23
 7/10 anonim ***** válasza:

Nagy cucc... Azt hiszed, ilyen nincs máshol? Az első gyakhelyemen engem is szerettek, mindenki tök kedves volt. A mostani viszont maga volt a borzalom, nem voltam nekik szimpatikus, ezért egy páran elég bunkók voltak... Vége lett a gyakorlatomnak, nem maradtam ott, ennyi. Nem kell ezt túllihegni.

Ha a tehened megdöglik, dögöljön meg a szomszédé is?

2015. dec. 21. 00:23
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Hát nem tudom, lehet mégis benned van a hiba. Egyszerűen erre a munkára nem vagy alkalmas és nem megy. Van ilyen, ezzel nincs gond. De ezt ne vetítsd ki a cégre, főleg, ha mások képesek boldogulni és ahogy mondtad, nem szekálnak mindenkit, mert van, aki tetszik nekik...

Én is voltam hasonló diákmunkán, betanításnál még elnéztük a bénázásokat az újaknak, de volt, aki napok, hetek után is ugyanolyan szerencsétlen volt, mert egyszerűen nem ment neki. Ezzel csak bajt csinált, a többiek munkáját is akadályozta, és mivel senki nincs fából, egy idő után le lettek szólva aztán szépen nem hívták őket.

Inkább csak annyit szólj a szövetkezetnél, hogy oda nem mennél többet, inkább más munka érdekel. Bár ne csodálkozz, ha tőlük utána egyáltalán nem kapsz munkát. Szegeden diák több van, mint munka...

2015. dec. 21. 14:50
 9/10 A kérdező kommentje:
Fèlre èrtès ne essèk, más diákokat is szekálnak nem csak engem. 1 diákot kedvelnek csak a 10-ből
2015. dec. 21. 19:08
 10/10 anonim ***** válasza:
A másik felet nem hallgathatjuk meg valószínűleg, szóval nem szabad a te írásod valóságára sem mérget venni, na de emberek... egy kicsi-közepes magyar cégről van szó. Na mik ezekkel a tapasztalatok többségben? A rendes dolgozókat is folyton b..sztatják, szabadnapot nem adják ki, fizetés fele borítékba megy, túlórát nem fizetnek stb. A diákokat meg az ehhez hasonló helyeken majdhogynem ingyen rabszolgának nézik. Hála égnek sosem voltam olyan helyzetben, hogy ilyen sz..r helyen kelljen dolgoznom, de hallottam barátaimtól, hogy mik mennek ilyen helyeken.
2015. dec. 26. 17:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!