Miért nem köszön?
Figyelt kérdés
munkahelyemen az a szokás, hogy távozáskor mindenkitől külön elköszönünk.hülyegyerek, akinek szakmát adtam a kezébe,mostanában, zsinorban nem köszön el.mi a f...cc baja lehet velem?-fiam lehetne.2015. dec. 11. 20:38
11/14 A kérdező kommentje:
komolyan mondom, nem értem mi ebben a botrányos?
2015. dec. 12. 15:47
12/14 anonim válasza:
Egész pontosan arrogáns vagy, és öntelt. Nem csodálkozom rajta, hogy csak neked nem köszön, valószínűleg a többiek ember módjára viselkednek.
13/14 A kérdező kommentje:
miétrt vagyok arrogáns?,miben vagyok öntelt?-bármikor hozzám fordult segítettem és elmagyaráztam neki a dolgokat.olyanokra megtanitottam amit a tanfolyamon nem is tanítottak nekik,most meg ő nézi le a nála még fiatalabb pályakezdőt, mintha ő többet tudott volna mikor hozzánk került.
2015. dec. 13. 15:22
14/14 anonim válasza:
Ha a többieknek köszön, valszeg veled van baja,látja rajtad, hogy mit gondolsz róla,és hidd el az nem épp köszönésre ösztönző. Én tudom ezt magamról. Nagyon sok ember mellett elmegyek úgy, hogy rá sem nézek, meg sem hallom, ha köszön, a hátam mögött meg minősít a testi hibáim miatt. Ezért köszönjek!? És ezután jön a kérdés általában, hogy mit képzelek magamról.... Nevetséges
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!