Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Van olyan munkahely ahol csak...

Van olyan munkahely ahol csak 7 orat kell ott ulni?

Figyelt kérdés

2015. dec. 9. 14:19
 1/5 anonim ***** válasza:
Ahol úgy egyezel meg a főnökkel... vagy ahol te vagy a főnök.
2015. dec. 9. 14:26
 2/5 anonim ***** válasza:

És a maradék 1 órában állni? Mászkálni?

Vagy arra gondolsz, hogy csak 7 óra a munkaidő?

2015. dec. 9. 14:37
 3/5 anonim ***** válasza:
Nincs. Ülés közben mindenhol kell valamit csinálni, adatokat rögzíteni, nyelvet (vagy akármit) tanítani, programokat készíteni, fordítani...
2015. dec. 9. 15:05
 4/5 A kérdező kommentje:
IGEN 7 ora munkaido.
2015. dec. 9. 18:17
 5/5 anonim ***** válasza:

4-6-8-10-12-16 órás stb munkaidők vannak, 7 nincsen csak ha úgy egyeztek meg.

Én 8 órában vagyok,de ismerek itt mindenkit,meg csak kisegítői munka,keveset fizet és van mikor 3 vagy fél 4 fele elmehetek.Heti 1x-2x tuti elmehetek előbb. Mondjuk nem pont 8 ra érek be, 8:10-8:15 körül.Nem szólnak.Nem baj.De azért engedékenyek,mert tudják kb semmi az a pénz amit kapok.Kicseszni nem akarnak velem.

Irodai melón vagyok,jó részt ülök,de azért pl van mikor el kell mennem másolni,szkennelni,nyomtatni vagy csak kiküldenek a közeli boltba.Ritka mikor a munkaidőt végig ülöm és ebédelésen meg wczésen kivül nem állok fel. Mondjuk nem is bírok ennyit ülni.Ja meg rohangálni ha vkit keresnek,aláírni azt is kell.Volt olyan napom mikor konkrétan végig álltam,rohangáltam a napot max 1 órát az egészből ha ültem.

De csinálnék bármi mást csak több pénzt kapjak!!!!! 350-360 ft-os órabérrel a seggemet is kitörölhetem.

2015. dec. 10. 10:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!