Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Milyen munkahely az ahol így...

Milyen munkahely az ahol így lehet ittasan dolgozni?

Figyelt kérdés
Egy ismerősömről van szó, állítása szerint bankban dolgozik (most a bank nevét nem írnám ide, valamilyen ügyintézői pozícióban), többször van hogy már munkaidőben illuminált állapotban van, a főnökség hogy nem veszi észre, nem egy szimpla takarítóról van szó, amikor telefonon beszélünk simán észreveszem a hangján hogy ittas (néha nem is kicsit), és azt mondja hogy épp a munkahelyén van, aki dolgozott már bankban leírná hogy lehetséges ez? Hogy nem veszik észre?

2015. dec. 8. 12:44
 1/7 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy ő a munkahely alatt a kocsmát érti.
2015. dec. 8. 12:50
 2/7 anonim ***** válasza:
Szerintem sem a munkahelyén van.
2015. dec. 8. 12:58
 3/7 anonim ***** válasza:
Én katona voltam és már 4 éve alkoholista voltam, mikor először buktam le... Ha ügyesen csinálja az ember és nincsenek egyértelmű részegségre utaló tünetei, sok mindent el lehet sumákolni, az alkoholos lehelletet pedig el lehet nyomni, egyébként is már teljesen a köztudatban van, hogy rengeteg betegségnek is lehet a tünete... Aztán álltam hadbíróság előtt is :) de ez már mind1 8 éve tiszta vagyok.
2015. dec. 8. 13:05
 4/7 anonim ***** válasza:

Mifelénk a polgármester szeret iszogatni.

Ha elég magasan van valaki, ha elég "eltűnős" munkakörben, esetleg jól tudja leplezni, akkor simán tud piásan dolgozni.

Középiskolában egy tornatanár ivott rendszeresen, munkahelyemen a takarítónők szeretek betolni ezt-azt.

Alkoholista programozót is ismerek, mondjuk ő nem köteles bent dolgozni, otthon pedig kit érdekel ha az előszobában fekve laptopozik mert annyira részeg hogy felkelni nem tud, ha a munkáját elvégzi. Nem is értem hogy csinálja, beszélni se bír rendesen, de dolgozni tud.

2015. dec. 8. 13:20
 5/7 anonim ***** válasza:
Vannak olyan munkakörök, ahol az életben ki nem derül, ha valaki iszik. Bankban például aki ügyfelekkel foglalkozik, annál hamar kibukik a probléma. De aki mondjuk egész nap egyedül van az irodájában, az - kis túlzással - annyit iszik, amennyit nem szégyell, amíg el tudja végezni a munkáját.
2015. dec. 8. 19:56
 6/7 anonim ***** válasza:
Az ügynökök közt sűrűn fordul elő az ún. menedzser-alkoholizmus. Feltehetően tudják feljebb is, hogy sokan csak így bírják a stresszt, és amíg nem történik valami komolyabb gebasz, nem teszik szóvá.
2015. dec. 9. 18:55
 7/7 anonim válasza:
Nálunk is lehet alkoholizálni a munkahelyen, semmit nem tesznek ellene! Egyébként kórházban dolgozom (most nem írnám meg a nevét). Van olyan kollégám, aki munkaidőben kocsmába jár!
2015. dec. 14. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!