Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hogyan tudnám elérni hogy...

Hogyan tudnám elérni hogy hagyjanak békén?

Figyelt kérdés
21 éves meleg srác vagyok, a kolegáim csomoszor jönnek azzal hogy csajozzak be igy meg ugy, idősebbek tuti nem értenék meg a helyzetem. Nekem van barátom akivel gyakran vagyok együtt, nemsokára szeretnénk össze költöozni. Mégis hogy lehetne elérni hogy ne nyagassanak, ne fogjanak gyanút. Engem ez rettenetesen felőröl idegileg. Könnyű azt mondani magamban hogy ne foglalkozzak vele de egyszerűen nem tudok vele nem foglalkozni amikor viccelődnek ezen hogy csajozzak már be mindig teljesen magam alá kerülök mert félek hogy kitudódik...
2015. dec. 6. 19:49
 1/5 anonim ***** válasza:

Ha valóban nem szeretnéd bevallani,akkor kérd meg őket,hogy fejezzék màr be ezt,mert már unod,ezt a témát.

Vagy mond azt,hogy be csajozztál és akkor talán leszállnak rólad idővel meg kitalálod,hogy sajnos vége lett.

2015. dec. 6. 20:00
 2/5 anonim ***** válasza:
Felvállalod,hogy meleg vagy és békén hagynak.
2015. dec. 6. 20:00
 3/5 A kérdező kommentje:
Szerintem inkább csak beszologatnanak..
2015. dec. 6. 20:12
 4/5 anonim ***** válasza:

Nem lehet mást mondani, mint hogy ne vedd fel.

Ők mondják a hülyeségedet, te pedig ne vedd észre.

Engem is cseszegettek ilyennel, pedig megmondtam, hogy nagyon jól elvagyok kapcsolat nélkül. Nem hiszik el. Ki nem sz@rja le őket?!

2015. dec. 6. 20:18
 5/5 anonim ***** válasza:
Zárd le annyival, hogy majd te azt tudod, mikor lesz szükséged kapcsolatra, egyelőre jó így neked, kötöttségek nélkül. Többet nem kell tudniuk.
2015. dec. 6. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!