Hogyan lehetnek Dj? Hol kezdjem? 13/L
Mar 10 eves korom ota erdekel a Dj szakma
2eve hasznalom a Virtual Dj-t de eddig csak ugy szenvedes miatt, de most erzem ugy 1 hete hogy nagyon Dj szeretnek lenni, ehhez kernek par trukkot.
Szoval.
Hol kezdjem?VDJ 7t hasznalom, irtak mar h Fl Studio letoltottem, es aztsem tudtam hogy hol vagyok, az egy Dj program lenne?Vagy valami utemszerkeszto?
2.Az alapok kellenenek, tulajdonkepprn miaz a keveres?sync gomb, ilyesmi szakmai szavak..:S
3.milyenfajta zenek jok a bulikban?Kisgrofo, martingarrix ilyesmi?
4.trukkok tippek
5.egy karrier beinditasa hogyan zajlana?
Most kapok karacsonyra egy disco fenyt, egy fulest, es egy bloouetoth hanszorot ami tulajdonkeppen hangfal.Nyaron akarok venni keverot..Tudom fiatal vagyok, de dj akarok lenni sok idom van gyakorolni, nembaj ha valaki koran kezdi szerintem:D Elore is koszi
"A kedvenceidet játszd azokat mutasd majd be , nem a menő slágert ."
Mi van akkor ha a "kedvencei" abszolút nem kompatibilisek a közönséggel? A DJ a közönségnek játszik, nem magának.
attól még nem vagy dj, mert 2 számot egymás után lejátszol...de az ilyen "dj-kből" már többezer van.
tanulj meg zenét szerkeszteni, írni fl studio-val...ahhoz nagyobb skill kell, de ha ennyire érdekel, biztos szívesen utánanéznél...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!