Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hogy lehet ennyire szemétláda...

Hogy lehet ennyire szemétláda a munkatársam, hogy az irodáról kirakatott az utcára a polgármesterrel?

Figyelt kérdés

Felhoztam neki az infos bizonyítványaimat, de erre csak annyit mondott hogy ügyes vagyok és hogy a poltátmester üzeni hogy holnap legyek játszos ruhában a szokott helyen.

Lehet olyan brigádhoz kerülök akik megtörnek. Engem azok utálnak.

Nekem ez nem munka. Nem ez való nekem. Életem vonatja kisiklott és száguld a szakadék felé.:(((((((((((

2015. dec. 1. 10:07
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

már megint te?

ha jól emlékszek múltkor is te írtad azt, hogy te mennyivel különb közmunkás vagy, mert neked van infós végzettséged is.

akkor is megmondták neked, hogyha olyannyira sokra tartod magad, akkor miért nem keresel jobb munkát? nem kötelező a közmunka. ha ott nem találsz, akkor költözz máshova, a munkaügyi központ azt is támogatja 1 évig, lakhatási támogatás formájában, ha 100 km-nél messzebb találsz munkát, vagy ha nem akarsz odaköltözni, akkor meg az utazást térítik.

2015. dec. 1. 17:42
 12/14 anonim ***** válasza:
http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__egyeb-kerdesek__7387.. meg ahogy látom, még konteós is vagy...xd
2015. dec. 1. 17:44
 13/14 anonim ***** válasza:
Mérnök informatikus vagy? Akkor mit keresel te közmunkán? Nem tudtad, hogy hiányszakma és rogyásig van álláshirdetésekkel a net?
2015. dec. 1. 20:09
 14/14 anonim ***** válasza:
ECDL-je van szerintem. Azzal aztán nem sokra megy.
2015. dec. 1. 20:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!