Hogy lehet ennyire szemétláda a munkatársam, hogy az irodáról kirakatott az utcára a polgármesterrel?
Felhoztam neki az infos bizonyítványaimat, de erre csak annyit mondott hogy ügyes vagyok és hogy a poltátmester üzeni hogy holnap legyek játszos ruhában a szokott helyen.
Lehet olyan brigádhoz kerülök akik megtörnek. Engem azok utálnak.
Nekem ez nem munka. Nem ez való nekem. Életem vonatja kisiklott és száguld a szakadék felé.:(((((((((((
"Ha nem vagy valakinek legalább távoli rokona, ismerőse, haverja, akkor esélyed sincs bekerülni egy normális munkahelyre. Ezek a játszmák már jó előre le vannak játszva, csak behívnak, hogy írd alá, hogy ott voltál az állásinterjún, mert hivatalosan így kell csinálni."
Nem hiszem el, hogy ez mindenhol igy lenne. Akkor en megis hogy kaptam eretssegivel, befejezetlen egyetemmel jo allast a fovarosban nulla (!) ismerettseggel? Aztan kulfoldon ugyanez (nem fizikai munka)? Miert nincs egyetlen olyan kozeli vagy tavoli ismerosom, aki igy talalt volna munkat? Nem, nem kozmunkat.
Oneletrajzkuldes, allasinterju, probaido, teljes allas. Akarkit megkerdezek az ismerosem kozul, mind ezen ment keresztul. Nem volt egyikunknek sem protekcioja. Akkor ez megis hogy lehetseges?
Nem konnyu otthon az elet, ez teny es valo, de az nem igaz, hogy nem lehet talalni valamit, ha az embernek van kepzettsege, nyelvtudasa (minel tobb, annak jobb), es kitartoan keres, mobilis (nem csak a komfortzonajaban keresgel, hajlando koltozni), akkor igenis talal munkat.
*erettsegivel, *ismeroseim
elnezest :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!