A munkatársam letiltotta a facebookot, az én gépemről. Csak az enyémről. És mindenféle megalázó feladatokat csináltat velem, például udvarseprés, annak ellenére hogy mindennap irodai munkához öltözök. Mit tegyek?
Ha a főnököd akkor megteheti, sajnos akár még a söprögetést is, ha pl. általános irodai munkatárs, asszisztens, titkárnő vagy.
Ha beosztott mérnök akkor már megalázóbb, de kis irodákban ahol nem vesznek fel állandó takarítónőt mindenki takarít maga után napközben.
Ha nem ő a főnök akkor szólj a főnöködnek, hogy ugráltat a munkatársad és tiltsd le Te is az ő gépén a facebookot.
Mondjuk a főnöködnél ne azzal kezdd, hogy letiltotta a facebookot.
Csak nem te vagy az akinek a munkatársa meglátta a gépén a gyakorikerdesek oldalt megnyitva és a te nevedben írt pár sort?
Ennél a kérdésnél:
http://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__munkahely-kollegak__7..
Állati :-)
Leestem a székről akkorát röhögtem.
De, megértettem! Ez a pali sírta tele pár napja a gyk-t, hogy nem tartja tiszteletben a munkatársa az ő informatikai végzettségét, és udvart söpörtet vele, ráadásul amíg kiment boltba, belépve maradt az oldalon, és a kollégája írt pár keresetlen szót a nevében :D
De sírt egy másik kérdésnél is, hogy mindig kikacagják az emberek, mikor udvart söpör.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!