Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hogyan lehetnek DJ? 13/F

Tozser Alex kérdése:

Hogyan lehetnek DJ? 13/F

Figyelt kérdés

Mar kiskorom ota odavagyok a zeneert.Olyan csaladban novom akik nem 6ora gep kikapcs de nemis hanyagolnak el

A balatonparton meg a petofi setanyon nottem fel, es mar 8eves korom ota erdekelnek a Dj-k.Imadok bulizni, Zsory ejszakai furdo stb..imadom a modern zenet.Amikor kerdezik tolem a szuleim, barki hogy miakarok lenni, aztmondom meg nemtudom.Pedig Dj akarok..vagyis igazabol az all hozzam a legkozelebb..Mert igazabol ha nemis lennek Dj a tapasztalat is hasznomra lenne hazibuli, stb miatt..

Hogyan kezdhetnem el?Regota hasznalom a Virtual Dj-t de ilyen nagy dolgokat nemcsinalok vele..Tavaly tartottam hazibulit, mostis akarok szilveszterkor, es mostmar jolenne mert, karacsonyra bluuetoth hangszorot kapok, diszkofenyt, es fulest kapok. Hazibuli kellekek, Ha lenne meg egy keverom mar tok jo lenne..Hogy kezdjek neki?nezzek videokat?Tudom fiatal vagyok meg, de koran kell kezdeni:D erdekel nagyon mert csajoknal is jo meg imadom a zenet, van egy csatornam Dj Elmo Music Remix, toltottem fel par zenet, osszevalogatasok

Igazabol csak azt csinalom jol amikor atvalt a zene jol attudom vitetni..Mi lenne a tippetek hogy lehetnek tapasztalt?Nezzek sok videot stb..?

2015. nov. 29. 21:19
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem tudod jól "átvitetni". Az, hogy az előző számot lehalkítod, majd folyamatosan hangosodva jön a következő, az nem jó :D Azt mondom, ne legyél DJ. Van elég. Az írásodból, meg belehallgatva a zenékbe, te is csak ilyen hitvány dj lennél. Semmi egyéniség, csak nyomod a divatszharokat. Ilyen meg van elég.
2015. nov. 29. 21:26
 2/4 anonim ***** válasza:
FL Studioval próbálkozz a Virtual DJ helyett. És igen, nézz sok videót, főleg külföldit, angol nyelvűeket. Ha sok időm lenne, és értenék hozzá én ezt csinálnám. Szívesen lennék én is DJ, de nem vagyok otthon a hangtechnikában, és időm sincs elsajátítani a keverést, neked viszont bőven lenne általános suli mellett. :) Így maradok egy lelkes EDM-rajongó.
2015. nov. 29. 21:35
 3/4 anonim ***** válasza:
Változtass nevet, mostantól hivjanak mondjuk Dániel Józsefnek.
2015. nov. 29. 21:42
 4/4 A kérdező kommentje:
Koszonom mindenkinek.
2015. nov. 30. 22:01

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!