Milyen melót keressek, ahol nincsenek emberek? :D
Igen, péntek van... sok volt ez a hét... annyi paraszt megtalált az elmúlt napokban, hogy mostmár nem sajnálom az emberiséget, amiért önnön pusztulását okozza
A munkámhoz hozzátartozik a telefonálás, egyfajta recepciós jellegű feladatokkal, de néha hiába a birkatürelem, én is felhúzom az agyam annyira értetlen és buta némely ember, ill. annyira parasztok, mindent AZONNAL akarnak, adjak időpontot MOST, MOST!!!!
ANnyi nehéz eset volt a héten, hogy komolyan elgondolkodtam, jó pálya-e ez nekem. Szeretem, amit csinálok, de egyre több a feladatunk nekünk is, és sok már egy kcsit, igy persze hogy nehezebben viselem a barmokat. Ja, és nem csak én szenvedem, munkatársaim is.
Gondoltam, h a nyelvvel kezdenék valamit, elmegyek vmi forditóirodába, jó beszélek angolul-németül.
Hátha a betűkkel nem veszek össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!