Ti mit csinálnátok?
Figyelt kérdés
Másfél éve vagyok a munkahelyemen, felajánlottak egy jobb pozíciót, amin most rágódok. A lényeg, hogy eddig egyáltalán nem így képzeltem el a jövőmet, egy teljesen más szakirányba akartam elhelyezkedni, de ezt is szeretem csinálni. Csak néhány évet így biztosan itt alá kell írnom. És a felvételi értesítő ugye július...na ki mit tenne a helyembe?2015. nov. 12. 04:07
1/5 anonim válasza:
levelezősön csinálnám és mellette dolgoznék. Vagy ez olyan szak, ami nincs levelezőn?
2/5 anonim válasza:
1. Ha tényleg érdekes a munka, akkor - néhány feltétellel - elfogadnám.
2. Ehhez elöször is tudni kellene, hogy a tanulást engedélyezik-e, legalább olyan mértékben, hoyg megfelelöen be tudj járni az oktatásra. (Ezt természetesen a szerzödése is bele kell venni)
3. Meg kell még érdeklödni, hogy mennyi ideig lennél kötelezve a maradásra. (Szintén a szertödésbe foglalva)
Minden esetben a lényeges témákat a munkaszerzödésbe bele kell vetetni, mert különben nem biztos, hogy az ígéreteket betartják.
De adott esetben ez a pozició elöny is lehet, mert egyrészt így a tanulás ideje alatt is van jövedelmed, másrészt meg ha mégsem jön be az az irány, akkor sem vagy az utcán.
3/5 anonim válasza:
Ha tudsz jól érvelni, hogy a szakirány alapvetően nagyon jól jön a munkádhoz is, akár tanulmányi szerződést is köthetsz a munkahellyel (fizetős a suli). Egyébként én is a levelezőre voksolok, azzal a fenntartással, hogy én most kisbaba mellett járok levelezőre éls bizony nagyon kemény. Ugyanúgy vannak gyakorlati órák, egyéni kutatások-vizsgálatok amikből beadandót kell írni, vizsgáknál pedig ugyanazt a szintet várják el mint nappalisoknál, deklaráltan... Pertsze biztos szak és egyetemfüggő is hol mennyit követelnek.
4/5 A kérdező kommentje:
A kettő együtt sajna nem megoldható, ez a rágódásom oka, ha menne a kettő együtt akkor semmi problémám nem lenne. DE így...
2015. nov. 13. 03:13
5/5 A kérdező kommentje:
Azért köszönöm a válaszokat :)
2015. nov. 13. 03:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!