Titeket is egyből "elkapnak", ahogy beértek a munkahelyre?
még be se érek az ajtón,már kapom,hogy ezt,meg azt kell csinálni,gyorsan,gyorsan...
ha bemegyek fél órával korábban,akkor fél órával korábban találnak meg
Nem, nekem reggel mindig beszélget velem kicsit a főnököm, hogy vagyok, minden rendben van-e, stb.
Aztán átnézem az e-mail-eket és csak utána kezdek bele a munkába.
De amúgy szomorú tény és adat, hogy a legtöbb magyar munkahely olyan mint egy büntetés végrehajtó Intézet, az emberek hányingerrel mennek be minden nap.
Miért nem lehet normálisan együtt dolgozni? Aki áskálódik, mocskolódik, azt azonnal likvidálni kell, gócpontot megszűntetni
6: Huhú, hogy neked mennyire igazad van.
Pont pár hete volt egy konfrontációm egy ilyen munkatárssal... Végül összeült az egész iroda és sikerült kihozniuk nekik az egészből, hogy én vagyok a hülye, az illető pedig még a főnök előtt sem szánta-bánta a dolgot, hanem játszotta az agyát és nem igazán érezte úgy, hogy változtatnia kéne.
Természetesem mint minden csoda, ez is három napig tartott. Három napig visszafogta magát, de mostanra újra a régi minden. Én pedig ahogy mondtad is, hányingerrel járok be a munkahelyemre minden nap. Remélem külföldön majd jobb lesz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!