Hogy tudnék átszokni a koránkelésre?
A munkaidőm elméletileg 9től 6ig tart, azaz 9 óra. De rugalmas, tehát mehetek későbbre is, 10-re, 11-re, 12-re stb., de akkor onnan kezdődik a 9 óra. Tehát ha 10-re megyek, 7ig vagyok bent, ha 11re 8ig, ha 12re 9ig.
Őszintén szólva utálok korán kelni, szóval általában 11re járok, de cserébe csak 8kor végzek és 9re érek haza. Ez rossz igy, mert ezzel teljesen el is ment a nap.
Át akarok szokni arra, hogy 7kor felkeljek, igy beérek 9re és este 7re már otthon is vagyok.
Hogy tudnék felkelni reggelente 7kor? Szükségem van a 8 óra alvásra, igy legkésőbb 11kor el kell aludnom, ami nagyon nehéz.
Az segitene vajon ha felkelnék reggel 7kor és egyből meginnék egy nagy pohár erős kávét?
Leginkább úgy hogy állítasz ébresztőt és felkelsz mindig akkor amikor akarsz. Nap végére fáradt leszel, hazaérsz és mész is aludni, onnantól meg kialszod magad következő reggelre.
Fent szoktál lenni hajnalokig?
Én mondjuk ilyen munkarenddel azt csinálnám, hogy fekszem már 9-10 órakor, ami után hazaértem, felkelek 6-kor, és 11-12-ig van egy csomó szabadidőm.
milyen munkát végzel? és szereted amit csinálsz?
ezek azért szerintem sokat számítanak...
22F
Hát figyelj...
Állítsd be az ébresztőt koránra...de legyen rohadt hangos és 2 hét alatt megszokod....vagy az első ébresztésnél megijedsz!! :D
Szia!
Ébresztőórára fel tudsz kelni, csak egyet nem értek. Ha jól számolok, akkor 1 óra az út a munkahelyedig, mert egy óra alatt érsz haza. Miért kelsz indulás előtt egy órával? Ott tudnál nyerni fél órát.
Neki biztos egy orara van szuksege magahoz terni. Lehet,hogy no es sminkelnie is kell.
Ez tok mindegy, fel kellene kelnie koran, es akkor elfaradna, koran fekudne, masnap koran kelne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!