Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hogyan titkoljam hogy meleg...

Hogyan titkoljam hogy meleg vagyok?

Figyelt kérdés

Új munkahelyem van és nagyon rosszul érzem magam, hogy le kell tagadni a több éves kapcsolatom. Hogyan titkoljam el azt, hogy meleg vagyok? Mit találjak ki? Elmondani biztos nem tudom, mert nem egy befogado banda... Nem is valami elit hely. Például jövőre is ha azt mondom, hogy haverral megyek nyaralni az nem gáz? Muszáj elmondanom kivel megyek nyaralni sajnos mert úgyis rá jönnek... Vagy túl aggódom az egészet?

21F

2015. szept. 18. 07:25
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Megint az egyes vagyok! Egyébként nem polgár pukkasztani akarok itt de ezt még elakartam mondani...

Csak annyit akartam mondani még, hogy szerintem ez az "engem bántanának a munkahelyemen/iskolában" dolog olyan, hogy túl van aggódva. Lehet, hogy Magyarország nem áll mindenben a toppon de szerintem akkor sem néznének ki mert meleg vagy. Egyszerűen a helyek amiket megjártam nem ezt mondatják velem. Sőt szerintem ez is valahol arra jó, hogy sok meleg is győzködje magát, hogy márpedig engem tuti elnyomnának mert én meleg vagyok. Mert a melegeket mindig elnyomják...engem is biztosan! Valakinek az csak tovább hizlalja az egóját valaki meg ezzel sajnáltatja magát! Amit el tudok képzelni, hogy beléd kötnek suliban/munkahelyen mert "meleg vagy". A hangsúly furcsamód az idézőjelen van. Na most mindenki tudja, hogy mióta az ember a világon van(és mondom én ezt vallásosként) mindig ott volt egyes csoportokban a mások kinézése és megalázása. Ennek pszichológiai háttere is van biztos de nem vagyok jártas abban... Az indok tök mindegy volt...engem speciel a suliban vertek. MÁS voltam, egyszerűen csöndesebb kicsit talán érettebb jellem és ez elég volt ahhoz, hogy kinézzenek. Persze rövidtávon hatásos a menekülés(én ezt tettem) és meglehet tagadni azt aki vagy(ezt is megtettem) de higgyétek el...vissza fog nyalni a fagyi. Az embernek meg igenis meg kell tanulnia kiállni magáért és nem folyton másra fogni a problémáit mint, hogy én "meleg vagyok" mert igenis ez ebben a szituációban a gyávaság netovábbja. Jusson eszedbe, hogy amikor bántanak ill. bántani akarnak nem konkrétan a másságod a cél...nem a másságobban akarnak porig alázni(mert bármire rá tudja fogni az adott delikvens, hogy miért cseszeget)...nem, ez csak egy kapaszkodó amit rajtad áll, hogy odanyújtasz e nekik.

Másfelől hidd el a legtöbb ember s még az is aki habzó szájjal és haraggal a szívében okádja ki a langyikról szóló gyűlöletbeszédét az is megszelídül ha oda állsz elé bátran. Csak te meg ő. Ezt teljesen komolyan mondom! A legtöbben ilyenkor ledöbbennek mert távolról könnyű a szart dobálni de ha oda állsz és belenézel a szemükbe már más a helyzet. El kell velük kezdeni beszélgetni és a nagy százaléka fülét farkát behúzva fog elmenni és otthagy. Ha éretten kezeled te is az egész szitut akkor a környezeted is látni fogja, hogy nem igaz az a sok sztereotípia amik beléjük rögzültek és te is egy ember vagy. Egy embertársuk...mert némelyiknek ez sem egyértelmű :/

Ez a személyes véleményem...szerint ha kérdezik ne titkold :)

2015. szept. 18. 17:46
 12/13 anonim válasza:
Szerintem ez az állandó titkolózás rengeteg ideget felőröl, egyszerűbb Nyugat-Euróbába költözni. Úgy érzem, hogy még a remek munkahelyeknél (irodai munkák) is az ott dolgozók sem túl toleránsak, ha kiderülne a dolog. Jó lehet, hogy nem mindenki, de tuti lenne olyan, aki neheztelne. Egy nyugati országban ez egyszerűen nem téma.
2015. szept. 19. 22:46
 13/13 A kérdező kommentje:
Később én is tervezem a barátommal kikoltozni de még nincs hozzá elég pénz stb... De én mindenképp elszeretnék költözni pont ezért.
2015. szept. 19. 23:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!